STROJ PRALNI W33NEI62SB GORENJE

359,99 

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 18 junija 2024
Šifra: 10007201 Kategoriji: ,

Opis

feature_2822Boben WaveActive: Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.
feature_2824Inverter PowerDrive motor: Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo. Pri pralnih in pralno-sušilnih strojih Gorenje vam ob spletni registraciji na gorenje.si v roku 30 dni od nakupa kjerkoli v Sloveniji omogočimo tudi 10 let jamstva na inverter motor.
feature_2831Preprost vmesnik: Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start!
feature_2834StableTech: Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.
feature_2835Čiščenje bobna: Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. Program Čiščenje bobna odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.
feature_2837Elegantna vrata: Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.
feature_2843ChildLock: Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.
feature_2844SoftSound: Pralni stroji WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.
feature_2915Speed 20′: Samo 20 minut zadošča, da osvežite svojo novo majico in drugo manj umazano perilo. Tako so vaša oblačila vedno pripravljena.
garancija_2_3Ob nakupu in registraciji pralnega, sušilnega ali pralno-sušilnega stroja Gorenje, pridobite 5 let garancije (2 leti tovarniške + 3 leta podaljšane). Registracijo je potrebno opraviti v 30 dneh od dneva nakupa.

 

 

LASTNOSTI:
Blagovna znamka
GORENJE
ŠIRINA
60 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA
6 KG
VRSTA PRALNEGA STROJA
POLNJENJE SPREDAJ
VIŠINA
85 CM
UPRAVLJANJE
ELEKTRONSKO
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJE
C
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV
43 KWH
PORABA VODE NA CIKEL
41 L
ENERGIJSKI RAZRED
B
GARANCIJA
2+3 LETA
HITROST OŽEMANJA DO
1200 O/MIN
GLOBINA
46,5 CM
INVERTER MOTOR
DA
PARNA TEHNOLOGIJA
NE
POVEZLJIVOST WI-FI
NE
EMISIJA HRUPA – OŽEMANJE
74 DB
ZAMIK VKLOPA
DA
RAZRED EMISIJE HRUPA
B
GLOBINA DO 50 CM
DA
TRAJANJE PROGRAMA ECO 40-60
3:10 H : MIN
PRIMEREN ZA ALERGIKE
NE
AQUASTOP TEHNOLOGIJA
NE

Brand

GORENJE