STROJ PRALNI WAN24265BY BOSCH

489,99 

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 25 junija 2024
Šifra: 10006241 Kategoriji: ,

Opis

Pralni stroj z EcoSilence Drive™ motorjem: tiho delovanje in odlična vzdržljivost na katero se lahko zanesete.
  • EcoSilence Drive™: učinkovit in zelo vzdržljiv pogon pralnega stroja.
  • SpeedPerfect: popolnoma čisto in to 65 % hitreje.
  • Hygiene Plus: higiensko pranje, ki učinkovito uničuje mikrobe tudi pri 40°.
  • ActiveWater™ Plus: z brezstopenjsko avtomatiko za odmerjanje količine perila varčuje z vodo in prihrani denar.
  • LED zaslon s preprostim upravljanjem na dotik in številnimi dodatnimi funkcijami, kot so zakasnitev vklopa ter prikaz preostalega časa.

EcoSilence Drive
Hrup v vašem domu je lahko moteč. Zato smo za naše pralne stroje zasnovali motor EcoSilence Drive™. Brezkrtačni, energijsko učinkovit motor zmanjšuje trenje za tiho delovanje, zato smo ga zasnovali za še posebej dolgo življenjsko dobo.

 

Hygiene Plus
Včasih čisto enostavno ni dovolj čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Med pranjem ohranja konstantno temperaturo, dodan pa je še dodaten cikel izpiranja, ki zagotavlja higiensko čisto perilo, kar še posebej učinkovito uničuje mikrobe in pršice. Rezultat: rezultati higienskega pranja, ki uničijo 99,99 % navadnih klic tudi pri 40 C°.*Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99-% uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, “Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu”. Študijo je izvedla univerza University Rhine-Waal.

 

 

SpeedPerfect
Kadar je čas pomemben, pralni stroji s sistemom SpeedPerfect skrajšajo čas pranja do 65 %* brez ogrožanja rezultatov. SpeedPerfect se lahko uporablja v kombinaciji z večino programov ter z vsemi velikostmi in vrstami blaga. Na primer, izberite program Mix skupaj s SpeedPerfect in v samo 46 minutah lahko temeljito operete do 4 kilograme mešanega perila. *Razlika med trajanjem programa Easy Care 40°C in programa Easy Care 40°C v kombinaciji z možnostjo SpeedPerfect.

 

 

ActiveWater Plus
Pralni stroji vam lahko prihranijo čas in trud, vendar pogosto na račun prekomerne porabe vode. Naša tehnologija ActiveWater omogoča popolne rezultate pranja, pri čemer porabi le toliko vode, kot je potrebno. Vgrajena tipala prilagajajo porabo vode glede na vrsto in količino tkanin, patentirani sistemi bobna in dovajanja vode pa omogočajo hitrejše namakanje. Izberite pralni stroj, ki vam pomaga upravljati z vašo porabo vode in zagotavljati brezskrbno pranje.

 

 

Funkcija Night Wash
Funkcijo Night Wash lahko izberete pri katerem koli programu.

Funkcija Reload
Ste pozabili dodati otroško nogavico ali majico s kratkimi rokavi? Ni problema! Funkcija Reload vam omogoča enostavno dodajanje ali odstranjevanje oblačil med pranjem*. Enostavno pritisnite gumb za ponovno polnjenje in odprite vrata, nato dodajte pozabljene kose in nadaljujte s pranjem. *Kot varnostno funkcijo ne morete uporabiti funkcije Reload, če je temperatura pene nad 50 °C ali je nivo vode previsok.

 

 

Opomnik DrumClean
Čistilni program za boben je idealen za čiščenje in ohranjanje higiene. Po dvajsetih ciklih delovanja pod 40° C vas pralni stroj/pralno-sušilni stroj avtomatsko opozori na čiščenje bobna s programom za čiščenje.

 

 

Protivibracijska obloga
Inovativna oblika obloge AntiVibration ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Ojačana izolacija obenem znižuje raven hrupa, zaradi česar so pralni stroji Bosch izjemno tihi celo med ožemanjem.

 

 

Super Quick 30
Super Quick 30 je priročna metoda za osvežitev rahlo umazanega perila v 30-ih minutah.

 

Funkcija TimeDelay
Funkcija TimeDelay: izberite čas v naslednjih 24 urah, ko mora biti vaše perilo pripravljeno.

 

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Blagovna znamka
BOSCH
ŠIRINA
59,8 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA
8 KG
VRSTA PRALNEGA STROJA
POLNJENJE SPREDAJ
VIŠINA
84,8 CM
UPRAVLJANJE
Z GUMBI
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJE
B
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV
62 KWH
PORABA VODE NA CIKEL
47 L
ENERGIJSKI RAZRED
C
GARANCIJA
2 LETI
HITROST OŽEMANJA DO
1200 O/MIN
GLOBINA
55 CM
INVERTER MOTOR
DA
POVEZLJIVOST WI-FI
NE
EMISIJA HRUPA – OŽEMANJE
68 DB
ZAMIK VKLOPA
DA
GLOBINA DO 50 CM
NE
AQUASTOP TEHNOLOGIJA
NE

Brand

BOSCH