SUŠILNI STROJ CANDY CSO4 H 7 A1 DE/ TOPLOTNA ČRPALKA

529,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: e981c0312a1a Kategoriji: ,

Opis

Opis

Plitek sušilni stroj CSO4H7A1DE-S z globino 46,5 cm, zmogljivostjo sušenja 7 kg in toplotno črpalko se uvršča v A+ energijski razred. Za sušenje ponuja 14 različnih programov, od tega je 5 hitrih, ki manjše količine perila posušijo v manj kot eni uri, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja.

Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko Wi-Fi ali Bluetooth povezave. Sušilni stroj ima za lažje praznjenje posodo za zbiranje vode nameščeno na vratih.
TOPLOTNA ČRPALKA
Sistem toplotne črpalke ima zelo nizko porabo električne energije in zato lahko sušilni stroj uporabljate istočasno kot pralni stroj ali druge aparate. Sistem toplotne črpalke potroši eno tretjino vrednosti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskim sušilnim strojem.
EASYCASE
EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo ponovno uporabo vode, na primer za likanje.

KG DETEKTOR IN SENZOR VLAŽNOSTI
Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.

MANJ ZMEČKANO PERILO
Pametni senzor funkcije Super Easy Iron, ki zazna pravo raven vlage v perilu in izmenično gibanje bobna poskrbita za manj zmečkano perilo in tako skrajšata čas likanja.

WOOLMARK CERTIFIKAT
Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.
ZAMIK VKLOPA

Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 24 ur.

WI-FI POVEZLJIVOST
Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

CANDY