SUŠILNI STROJ CANDY CSOE H10A2TE-S TOPLOTNA ČRPALKA

499,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 5d14c2bb6b78 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Candy sušilni stroj CSOE H10A2TE-S zmogljivostjo sušenja 10 kg in toplotno črpalko se uvršča v A++ energijski razred z glasnostjo 66 dB. Za sušenje ima na voljo 14 različnih programov, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja.

TOPLOTNA ČRPALKA
Zahvaljujoč toplotni črpalki se zrak za sušenje segreje z nizkimi stroški, obstoječa toplota pa se učinkovito in znova uporablja. Sistem toplotne črpalke potroši eno tretjino vrednosti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskim sušilnim strojem.
EASY CASE
Sušilni stroj ima domiselni sistem nameščenega rezervoarja za vodo kar na vratih. Posoda na vratih omogoča, da z enim pogledom takoj ocenite količino vode in takoj opazite, če jo je treba odliti. Posoda je ergonomsko oblikovana za lažje odlivanje.

WOOLMARK CERTIFIKAT
Volnene in občutljive tkanine lahko sedaj v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranjajo svojo naravno mehkobo.

ZAMIK VKLOPA
Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 24 ur. S pomočjo aplikacije za pametne telefone, pa lahko sam vklop prestavite tudi na čas, ko želite, da je perilo posušeno.
STOPNJA SUŠENJA
Izbirate lahko med štirimi stopnjami sušenja in sicer ?zelo suho?, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, ?za v omaro, ?za obešalnik?, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik in ?za likanje?, kjer je perilo po sušenju še malo vlažno, primerno za lažje likanje.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

CANDY