SUŠILNI STROJ GORENJE DA83IL/I TOPLOTNA ČRPALKA

659,99 

Prostostoječi kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko. Kondenzacijski sušilni stroj z zmogljivostjo sušenja 8 kg.  WaveActive boben za najboljše ravnanje s perilom. StableTech bočne stene – znatno zmanjšajo vibracije in povečajo stabilnost med pranjem. Dvosmeren pretok zraka TwinAir. Osvetlitev bobna. Invertni motor

Ni na zalogi

Šifra: 121085 Kategoriji: ,

Opis

Nežno ravnanje s perilom

Edinstven valovit tip bobna WaveActive zagotavlja najnežnejše ravnanje s perilom vseh vrst. Suho perilo bo minimalno zmečkano.

Gorenje DA83IL/I WaveActive

Večja stabilnost in nižja raven hrupa

Večjo stabilnost in manj vibracij omogočajo stabilne bočne in spodnje plošče StableTech. Nivo hrupa je izrazito zmanjšan tudi pri najvišjih obratih.

Gorenje DA83IL/I StableTech

Učinkovito sušenje tudi večjih količin perila

Zahvaljujoč dvosmernemu pretoku zraka TwinAir bodo tudi največji predmeti perila po sušenju v sušilnem stroju mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani.

Gorenje DA83IL/I TwinAir

LED osvetlitev bobna

Pametno nameščena LED osvetlitev elegantno osvetljuje boben in omogoča preprosto polnjenje in praznjenje sušilnega stroja.

Gorenje DA83IL/I LED osvetlitev bobna

Kondenzacijske posode ni treba izprazniti

Kondenzacijski sušilni stroj s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Ročnemu izpraznjevanju je odzvonilo.

Gorenje DA83IL/I AutoDrain

Hitra osvežitev perila

S posebnim ionizacijskim programom IonRefresh za osvežitev bo vaše perilo brez vonja, skoraj kot oprano in pripravljeno za nošenje v samo 30 minutah.

Gorenje DA83IL/I IonRefresh

Gorenje DA83IL/I StartDelay

 

StartDelay

Začetek sušenja lahko nastavite, da bo sušilni stroj deloval ob najprimernejšem času, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila se posušijo na prednastavljeno raven.

Gorenje DA83IL/I AirRefresh

 

AirRefresh

AirRefresh je poseben program za osvežitev vaših oblačil npr. po športnih aktivnostih ali po večerji v restavraciji. Čist zrak pomaga odstraniti vonjave in po samo 30 minutah bodo oblačila kot sveže oprana in pripravljena na nošenje.

Gorenje DA83IL/I IonTech

 

IonTech

Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo, tako da zmanjša njihovo zmečkanost. V takem okolje je minimalna količina alergenov, cvetnega prahu ipd., ki se naberejo med sušenjem. Rezultat je sveže perilo, ki se preprosto zlika.

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Razred energijske učinkovitosti
A+++
Poraba energije
0,8 kWh/cikel
Napolnitev
8 kg
Glasnost
65 dB
Višina
85 cm
Širina
60 cm
Globina
62,5 cm
Barva
Bela

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

GORENJE