SUŠILNI STROJ HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S TOPLOTNA ČRPALKA

599,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 259ce8e69426 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Sušilni stroj Hoover NDE H8A2TSBEXS-S se ponaša s toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost in spada v energijski razred A++. Z veliko zmogljivostjo sušenja – 8 kg in 14 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja.

Poleg klasičnega načina upravljanja ima na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja več kot 20 dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil. Priročna posoda za zbiranje vode na vratih je ergonomsko oblikovana za lažje odlivanje.
AQUAVISION
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznite, ko je to potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.

POPOLNA NEGA
H-DRY 500 je opremljen s funkcijo Active Dry, ki na naraven način odstranjuje neprijetne vonjave, mikrobe in bakterije, nežno skrbi za vaša oblačila in v zelo kratkem času zagotavlja odlične rezultate.
Nov inovativni program All in one ? Vse v enem je namenjen sušenju različnih vrst tkanin hkrati. Sušilni stroj vas obvesti, ko je delikatno perilo posušeno in pripravljeno, da ga vzamete s stroja, nato nadaljuje s sušenjem težjih tkanin, s čimer zagotavlja, da vaša najljubša oblačila ostanejo dlje časa kot nova.
Edinstven avtomatski program Auto Care ob skrbni negi tkanin popolnoma in učinkovito posuši kakršno koli oblačilo, saj lahko svojo tehnologijo sušenja samodejno prilagaja količini in vrsti oblačil.
?
EKSKLUZIVNA FUNKCIJA SCAN TO CARE
Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija pa bo zbrala in shranila vsa navodila za sušenje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

MOŽNOST UPRAVLJANJA PREKO APLIKACIJE
Raziščite možnosti, ki jih ponuja nova aplikacija hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin:
? Na daljavo preverite stanje sušilnega stroja,
? Prejmite obvestilo, kdaj je sušenje končano, da perila ne pozabite v stroju,
? Izbirajte med več kot 20 dodatnimi programi in izberite najprimernejšega za določeno vrsto perila,
? Preglejte podatke o vzdrževanju in nasvete za dolgotrajno zanesljivo delovanje stroja,
? Imejte pregled porabe med cikli sušenja v realnem času in tako še izboljšajte učinkovitost

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

HOOVER