SUŠILNI STROJ HOOVER NDPEH9A2TCBEXMS-S TOPLOTNA ČRPALKA

619,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: fba0b9c358ff Kategoriji: ,

Opis

Opis

Sušilni stroj s toplotno črpalko in kapaciteto sušenja do 9 kg.

TIH IN ZELO VELIK BOBEN
Delovanje stroja ni moteče, saj zunanjo stran bobna obdaja poseben inovativni material, ki zmanjša vibracije in hrup za 10 dba. Boben AXI je z zmogljivostjo 125 l je tudi največji na trgu, posebej zasnovana notranjost pa poskrbi, da se perilo ne zapleta in je enakomerno posušeno.
FUNKCIJA ACTIVE DRY
H-DRY 500 je opremljen s funkcijo Active Dry, ki je posebej zasnovana, da zadosti potrebam po higieni in negi za vašo družino. Na naraven način odstranjuje slabe vonjave, mikrobe, spore in bakterije, nežno skrbi za vaša oblačila in v zelo kratkem času zagotavlja odlične rezultate. Oblačila bodo pripravljena v 20 minutah. Je idealen program za higienično nego vaših osebnih in otroških oblačil.
AQUAVISION ZBIRALNA POSODA
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznite, ko je potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.
VSE PREDNOSTI POVEZANOSTI
IIzboljšajte učinkovitost sušenja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Več kot 20 dodatnih programov, Obvestilo o koncu cikla, Nasveti za sušenje in video, Programirano vzdrževanje, Vodič za sušenje, Pregled porabe med cikli sušenja v realnem času in sledenje navadam uporabe.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

HOOVER