SUŠILNI STROJ SAMSUNG DV80TA220TE TOPLOTNA ČRPALKA

649,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 45d69a57807e Kategoriji: ,

Opis

Opis

Sušilni stroj s toplotno črpalko in zmogljivostjo sušenja do 8 kg. Možna prilagoditev smeri odpiranja vrat. Osvetlitev bobna.

Hitro 35 ‘
Poskrbite, da bo vaša najljubša obleka suha in pripravljena za nošenje v rekordnem času. S programom Rapido 35 ‘dobite do 1 kg suhega perila v samo 35 minutah. Vaša najljubša obleka ali srajca bo vedno pripravljena, ko se odločite.
2 v 1 filter
Skrb za sušilni stroj ter optimizacija njegove učinkovitosti in varnosti še nikoli ni bila enostavnejša. Inovativni filter 2v1 združuje dva filtra v eni sami rešitvi in ??tako odpravlja izgubo časa in energije. Lažje čiščenje, vedno zagotavlja odlične zmogljivosti. Poleg tega vas dva alarma obvestita, kdaj je čas za čiščenje filtra in izmenjevalnika toplote.
Optimalni suh senzor
Optimizirajte sušenje brez napora! Tehnologija OptimalDry vam ponuja najboljše možne rezultate, zahvaljujoč 3 senzorjem, ki spremljajo vlago in temperaturo v bobnu ter uravnavajo čas sušenja: perilo bo hitro pripravljeno in z najmanjšo možno porabo energije. Poleg tega preprečuje poškodbe tkanin in vas opozarja na čiščenje toplotnega izmenjevalnika.
Enostavno likanje
Brez uporabe likalnika odpravlja nastajanje gub na tkaninah. Zahvaljujoč funkciji Easy Iron, po končanem ciklu sušenja boben 180 minut izvaja občasne gibe in razteza gube iz tkanin. To preprečuje, da bi oblačila predolgo ostala v istem položaju in preprečuje gubanje tkanin za konfekcijska oblačila.
Vratna vrata
Hitro in enostavno prilagodite smer odpiranja vrat glede na vaše potrebe in prostor, ki je na voljo za vaš sušilni stroj. Zagotovite si maksimalno udobje glede na vaše navade pri pranju in sušenju. Poleg tega lahko s praktičnimi prozornimi vrati v trenutku preverite oblačila v sušilniku.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta sušilnega stroja

Energijski razred

Toplotna črpalka

Zmogljivost sušenja

Letna poraba

Način sušenja

Globina

Inverter motor

Glasnost delovanja

Način polnjenja

Povezljivost WI-FI

Garancija

Brand

SAMSUNG