VGRADNA ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR IFE 3904

729,00 

Ni na zalogi

Šifra: 6d3bacbcd494 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Zamrzovalnik za integrirano uporabo s SmartFrost.

Zaslon na dotik
Upravljanje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so jasno razporejene na zaslonu. Z nežnim tapkanjem s prstom, na primer, lahko preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.
Super tiho
Šššš ? pozorno poslušaj. Vaš Liebherr je tako tih, da morate napeti ušesa, da ga slišite. Kako se to doseže? Vse komponente hlajenja, kot so kompresorji, ventili, ventilatorji in uparjalniki, so optimizirani in popolnoma prilagojeni drug drugemu. To pomeni, da slišite samo tisto, kar želite slišati v svoji kuhinji.
Varčevanje z energijo
Ali želite hkrati prihraniti energijo in denar? Vaš Liebherr vam bo pomagal narediti prav to ? z načinom za varčevanje z energijo. Ko aktivirate EnergySaver, se standardna temperatura poveča za dve stopinji. To pomeni, da vaš Liebherr potrebuje še manj energije ? in vaša hrana ostane optimalno sveža.
SuperFrost
Želite svojo svežo hrano zamrzniti na način, ki ohranja vitamine? Preprosto aktivirajte SuperFrost ? in zamrzovalni predel bo povečal svojo hladilno zmogljivost. Na ta način ostane temperatura konstantna, ko jo daste v nezamrznjeno hrano. SuperFrost je tudi energetsko varčen: če funkcije ne izklopite ročno, se samodejno izklopi po 65 urah.
Zaklepanje zaslona
Osvetljen zaslon je magnet za otroške roke ? to ve tudi vaš Liebherr. Zato je zaklepanje zaslona. Zagotavlja, da se nastavitve v vašem hladilniku ne spremenijo nenamerno. Seveda lahko tudi preprosto deaktivirate zaklepanje zaslona.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

LIEBHERR