VGRADNA ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR IFNE 3924

949,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: f7393bb09f44 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Zamrzovalnik za integrirano uporabo z NoFrost

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano ? in zagotovo ne ledu in zmrzali. NoFrost ščiti zamrzovalni predel pred neželeno zaledenitevjo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost pomeni nič več dolgočasnega in zamudnega odmrzovanja zamrzovalnega predela, več časa za druge stvari ? in prihranek denarja.

SmartDeviceBox za naknadno vgradnjo
Želite biti pripravljeni na prihodnost pametnega doma? Vaš Liebherr vam bo z veseljem pomagal. Dodatno ga lahko opremite s SmartDeviceBoxom, ki bo vaš Liebherr povezal z internetom. SmartDeviceBox je mogoče namestiti v samo nekaj korakih in vam bo danes odprl ves svet digitalnih možnosti.

Zaslon na dotik
Zaslon na dotik
Upravljanje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so jasno razporejene na zaslonu. Z nežnim tapkanjem s prstom, na primer, lahko preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.

SoftSystem
SoftSystem
Od zajtrka do polnočnega prigrizka ? hladilnik mora biti večkrat odprt in zaprt. In vaš Liebherr poskrbi, da je to zelo zabavno. S sistemom SoftSystem se vrata vašega hladilnika zapirajo mehko in varno ter na prijetno tih in lahek način. Steklenice, shranjene v notranjih vratih, ostanejo varno na mestu ? nič ne ropota ali niha.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

LIEBHERR