VGRADNA ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR SIFND 4556

1.599,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: 8440fa7941c3 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Zamrzovalnik za integrirano uporabo z NoFrost. 2,4-palčni barvni zaslon TFT, zaslon na dotik in drsenje. LED luč.

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano ? in zagotovo ne ledu in zmrzali. NoFrost ščiti zamrzovalni predel pred neželeno zaledenitevjo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost pomeni nič več dolgočasnega in zamudnega odmrzovanja zamrzovalnega predela, več časa za druge stvari ? in prihranek denarja.
Zaslon na dotik in povlecite
Nadzor nad vašim Liebherrjem na dosegu roke: zahvaljujoč zaslonu Touch & Swipe lahko s svojim hladilnikom upravljate intuitivno in z lahkoto. Preprosto izberite funkcije, kot je SuperCool na barvnem zaslonu, tako da tapnete in povlečete. Enako enostavno je nadzorovana temperatura. In kaj, če zaslona ne uporabljate aktivno? No, potem ti pokaže dejansko temperaturo.
SoftSystem
Od zajtrka do polnočnega prigrizka ? hladilnik mora biti večkrat odprt in zaprt. In vaš Liebherr poskrbi, da je to zelo zabavno. S sistemom SoftSystem se vrata vašega hladilnika zapirajo mehko in varno ter na prijetno tih in lahek način. Steklenice, shranjene v notranjih vratih, ostanejo varno na mestu ? nič ne ropota ali niha.
Super tiho
Šššš ? pozorno poslušaj. Vaš Liebherr je tako tih, da morate napeti ušesa, da ga slišite. Kako se to doseže? Vse komponente hlajenja, kot so kompresorji, ventili, ventilatorji in uparjalniki, so optimizirani in popolnoma prilagojeni drug drugemu. To pomeni, da slišite samo tisto, kar želite slišati v svoji kuhinji.
LED osvetlitev zamrzovalnega prostora
LED osvetlitev zamrzovalnega predela poskrbi, da so vaši zamrzovalni predali prijetno osvetljeni. Tako boste še lažje našli želeno hrano. Energijsko učinkovita LED enota je elegantno nameščena nad predali in tako prihrani prostor.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

LIEBHERR