VGRADNA ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR SIFNE 5178

2.299,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: torek, 28 marca
Šifra: cababf21c925 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna zamrzovalna omara z NoFrost

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano – vendar zagotovo ne ledu ali zmrzali. NoFrost ščiti zamrzovalnik pred neželeno zaledenitevjo, ki porabi veliko energije in je včasih draga. NoFrost pomeni: Nič več napornega in zamudnega odtaljevanja zamrzovalnega predela, več časa imate za druge stvari ? in prihranite denar.
Zaslon na dotik in povlecite
Vaš Liebherr uboga vaše konice prstov: zahvaljujoč zaslonu na dotik in s potegom je upravljanje vašega hladilnika intuitivno in otroška igra. Samo tapnite in povlecite, da na barvnem zaslonu izberete funkcije, kot je SuperCool. Enako enostavno lahko uravnavate temperaturo. Kaj pa, če zaslona ne upravljate aktivno? Nato vam pokaže dejansko temperaturo.
SoftSystem
Od zajtrka do polnočnega prigrizka ? obstaja veliko razlogov za odpiranje in zapiranje hladilnika. In z vašim Liebherrjem je res zabavno: zahvaljujoč sistemu SoftSystem se vrata hladilnika zapirajo mehko in varno ter prijetno enostavno in tiho. Steklenice, shranjene v notranjih vratih, ostanejo varne – nič ne ropota ali niha.
Super tiho
Psssst ? pozorno poslušajte: vaš Liebherr je tako tih, da morate napenjati ušesa, da ga slišite. Kaj se skriva za tem? Vse komponente hlajenja, kot so kompresorji, ventili, ventilatorji in uparjalniki, so optimizirani in popolnoma usklajeni. Tako, da v svoji kuhinji slišite samo tisto, kar želite.
LED osvetlitev zamrzovalnika
LED osvetlitev zamrzovalnega predela zagotavlja prijetno svetlobo v vaših zamrzovalnih predalih. Tako boste še lažje našli želena živila. Energijsko učinkovita LED enota je nameščena elegantno in prostorsko varčna nad predali.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

LIEBHERR