ZAMRZOVALNA OMARA GORENJE FN6192PX

669,90 

Zamrzovalna omara priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje zagotavlja odlično shranjevanje hrane na pregleden način. Aparat vsebuje 7 zamrzovalnih prostorov, od tega 6 predalov in ene vratca. Omara je izdelana iz jeklene pločevine, ki poskrbi za enostavno čiščenje površine, odlikuje pa jo možnost izbire levega ali desnega odpiranja vrat s pomočjo odmičnega ročaja. Njeno delovanje ne povzroča pretiranega hrupa in velike porabe energije, zato je idealna za vsak dom. K temu pripomore tudi izredno minimalističen izgled. Zamrzovalni prostor osvetljujejo kakovostne in zanesljive LED luči.

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 2 julija 2024
Šifra: 508976 Kategoriji: ,

Opis

 Zamrzovalna omara Gorenje FN6192PX energijskega razreda E se pohvali z uporabno prostornino notranjosti kar 243 litrov. Prednost aparata je NoFrost tehnologija, ki učinkovito preprečuje nabiranja ledu, s čimer občutno olajša čiščenje.
Cenili boste LedLight LED osvetlitev, ki poleg dovršenega videza zagotavlja izjemno učinkovitost. Poskrbi za popolno osvetlitev notranjosti zamrzovalne omare FN6192PX, obenem pa varčuje z energijo ter razveseljuje z dolgo življenjsko dobo.
Zamrzovalni omari so dodali elektronsko upravljanje na vratih, LED prikazovalnik in digitalni prikaz temperature. Za popolno varnost zamrznjenih živil skrbi zvočni alarm, ki se sproži ob predolgo odprtih vratih.

 

Optimalno kroženje zraka

Funkcija NoFrost je sodobna tehnologija, ki s pomočjo intenzivnega kroženja zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalne omare. Zagotavlja najbolj optimalno izkoriščenost prostora, saj preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti prav tako se živila med seboj ne sprimejo. Odlična preglednost hrane v zamrzovalniku je nepogrešljiva. Z vključeno funkcijo NoFrost se izognete tudi zamudnemu odtajevanju in čiščenju notranjosti.

 

Ergonomski ročaji za lažje odpiranje

Ročaj zamrzovalne omare je ergonomsko oblikovan za lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat. Izdelan je iz pristnih materialov, kar mu omogoča dober oprijem. Premišljena pozicija, oblika in velikost uporabniku ponujajo prijetnejše rokovanje z aparatom.

 

Okolju prijazno

Hladilniki in zamrzovalne omare IonGeneration odlikuje vrhunski estetski videz z jeklenimi vrati iz nerjaveče pločevine. Prevlečena so s posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje videz prstnih odtisov. Površina je zato tudi enostavna za čiščenje. Odpornost naravnega jekla podaljša življenjsko dobo aparata in ga je možno popolnoma reciklirati.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
 • Energijski razred: E
 • Letna poraba energije: 235 kWh
 • Prostornina: 243 l
 • Glasnost: 42 dB
 • Klimatski razred: SN, ST, N, T
 • Zamrzovalna zmogljivost: 18 kg/24 h
 • Shranjevalni čas ob motnjah: 15 h
 • Upravljanje: elektronsko
 • Osvetlitev: LED
 • Samodejno odtaljevanje zamrzovalnega dela
 • Dimenzije: 185 × 60 × 64 cm
 • Masa: 77 kg

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

GORENJE