ZAMRZOVALNA OMARA GORENJE FN6192PX

669,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 3 aprila
Šifra: eda6ff7e8bad Kategoriji: ,

Opis

Opis

Zamrzovalna omara priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje zagotavlja odlično shranjevanje hrane na pregleden način. Aparat vsebuje 7 zamrzovalnih prostorov, od tega 6 predalov in ene vratca. Omara je izdelana iz jeklene pločevine, ki poskrbi za enostavno čiščenje površine, odlikuje pa jo možnost izbire levega ali desnega odpiranja vrat s pomočjo odmičnega ročaja. Njeno delovanje ne povzroča pretiranega hrupa in velike porabe energije, zato je idealna za vsak dom. K temu pripomore tudi izredno minimalističen izgled. Zamrzovalni prostor osvetljujejo kakovostne in zanesljive LED luči.

  • Avtomatsko odtaljevanje zamrzovalnega dela.
  • Shranjevalni čas ob motnjah: 15 h.

Optimalno kroženje zraka

Funkcija NoFrost je sodobna tehnologija, ki s pomočjo intenzivnega kroženja zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalne omare. Zagotavlja najbolj optimalno izkoriščenost prostora, saj preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti prav tako se živila med seboj ne sprimejo. Odlična preglednost hrane v zamrzovalniku je nepogrešljiva. Z vključeno funkcijo NoFrost se izognete tudi zamudnemu odtajevanju in čiščenju notranjosti.

Ergonomski ročaji za lažje odpiranje

Ročaj zamrzovalne omare je ergonomsko oblikovan za lažje in bolj intuitivno odpiranje vrat. Izdelan je iz pristnih materialov, kar mu omogoča dober oprijem. Premišljena pozicija, oblika in velikost uporabniku ponujajo prijetnejše rokovanje z aparatom.

Okolju prijazno

Hladilniki in zamrzovalne omare IonGeneration odlikuje vrhunski estetski videz z jeklenimi vrati iz nerjaveče pločevine. Prevlečena so s posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje videz prstnih odtisov. Površina je zato tudi enostavna za čiščenje. Odpornost naravnega jekla podaljša življenjsko dobo aparata in ga je možno popolnoma reciklirati.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

GORENJE