ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR GNP 2303

699,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 7 aprila
Šifra: a3f7754bdb95 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Zamrzovalna omara z NoFrost. KrmiljenjE – MagicEye z LCD in grafičnim prikazom temperature.

NoFrost
Za varno dolgoročno svežino Liebherr aparati s funkcijo NoFrost zagotavljajo hlajenje profesionalne kakovosti. Hlajen obtočni zrak omogoča zamrzovanje živil, medtem ko se zračna vlaga odvaja iz aparata. V zamrzovalnem prostoru se tako nikoli ne nabere led in živila niso več odeta v led. S funkcijo NoFrost-Komfort odtajevanje ni več potrebno.

Avtomatika SuperFrost
Avtomatika SuperFrost
Z avtomatiko SuperFrost je zamrzovanje enostaven in energijsko učinkovit užitek. Avtomatika poskrbi za hitro znižanje temperature na -32 °C in tako ustvari hladno rezervo za nežno zamrzovanje vitaminov. Ko je postopek zamrzovanja končan, avtomatika SuperFrost samodejno preklopi na normalno delovanje po največ 65 urah in tako prispeva k varčevanju z električno energijo. Ihneď po skončení procesu zmrazovania sa automatika SuperFrost prepne po maximálne 65 hodinách späť do normálnej prevádzky a prispieva tak k úspore prúdu.

Vratni alarm
Vratni alarm
Za varno zaščito živil vas zvočni vratni alarm po 60 sekundah opozori na odprta vrata.

Otroška zaščita
Otroška zaščita
Otroška zaščita z možnostjo programiranja, da preprečite nenameren izklop aparata. Če je otroška zaščita aktivirana, je to prikazano z ikono na MagicEye.

FrostSafe
FrostSafe
Pri predelu FrostSafe so posebej visoki in odstranljivi predali v celoti zaprti. Tako hlad pri odpiranju aparata ne more tako hitro uhajati. Prosojen sprednji del predalov zagotavlja optimalno preglednost zamrznjenih živil.

VarioSpace
VarioSpace
Pri vseh zamrzovalnikih s funkcijama NoFrost in SmartFrost lahko predale in spodnje steklene police priročno odstranite. Tako nastane VarioSpace ? praktični sistem dodatnega prostora za shranjevanje, ki hitro ustvari prostor za večja zamrznjena živila.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta zamrzovalnega aparata

Energijski razred

Letna poraba

No frost

Višina

Globina

Širina

Inverter motor

Brand

LIEBHERR