Akcija!

SISTEM ZA TUŠ GROHE EUPHORIA 260 COOL TERMOSTATSKI 27296003

Original price was: 651,04 €.Current price is: 455,73 €.

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 1 julija 2024
Šifra: 129913 Kategorije: , , ,
2560px Grohe.svg

Opis

GROHE je vodilni svetovni ponudnik sanitarne opreme in ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk, namenjene zagotavljanju inovativnih vodnih proizvodov. Že več desetletij se družba GROHE zavezuje k vrednotam tehnologije, kakovosti, dizajna ter trajnosti njihovih izdelkov. S svojim inženiringom, inovacijami in oblikovalskimi dejavnostmi, ki so trdno zasidrane v Nemčiji, izdelki GROHE nosijo značko kakovosti “Made in Germany”. Vsi obrati proizvodne mreže uporabljajo visoko precizno proizvodno tehniko in tako zagotavljajo skladnost z dosledno visokimi standardi podjetja.

 

Lastnosti:
 • Vsestranski tuš sistem Euphoria 260 je kot nalašč za luksuzne nove dizajne kopalnic in super hitre nadgradnje.
 • Zahvaljujoč ergonomskim ročajem in najsodobnejši tehnologiji GROHE je enostaven za namestitev in užitek uporabljati.
 • Natančno upravljanje je intuitivno prek ročajev GROHE ProGrip s teksturirano površino – tudi z milnimi rokami.
 • Nastavite želeno temperaturo z GROHE TurboStat in voda bo ostala takšna, kot želite, tudi če dovod niha. In varnost je zagotovljena, saj GROHE 100% CoolTouch zagotavlja, da se celotno ohišje termostata nikoli ne segreje, tako da ni nevarnosti opeklin.
 • Funkcija GROHE SafeStop, ki je enostavna za uporabo, omeji temperaturo vode na največ 38˚C – odlično za omogočanje otrokom neodvisnosti v kopalnici – vendar jo je mogoče dvigniti za odrasle z odklepanjem ročaja z gumbom.
 • Opcijski omejevalnik temperature GROHE SafeStop Plus je mogoče nastaviti tako, da omeji na 43 °C za dodatno raven varnosti. Ročaj AquaDimmer vam omogoča enostavno upravljanje količine vode, hkrati pa usmerja tok vode med naglavno in ročno prho.
 • GROHE DreamSpray pomeni, da je pretok vode iz vsake šobe naglavne in ročne prhe enakomeren.
 • Silikonske šobe SpeedClean pa je enostavno očistiti pred umazanijo in vodnim kamnom.
 • Naglavna prha Euphoria 260 mm ima 450 mm vrtljivo roko. Uživajte v razkošju treh razpršilnih območij: preprosto obrnite gumb na sredini razpršilne plošče, da izberete razpršilno območje, ki se popolnoma ujema z vašim razpoloženjem.
 • Močan in osredotočen Jet Spray je idealen za poživljajočo masažo glave ali umivanje s šamponom; SmartRain Spray je širši za poživljajočo, a sproščujočo prho; in vseobdajajoče pršilo Rain Spray uporablja vse šobe na 260 mm pršilni plošči za pokrivanje celotnega telesa in resnično pomirjujočo izkušnjo.
 • Masažna ročna prha Euphoria 110 mm, ki je opremljena s 1750 mm nezvito cevjo SilverFlex in drsnim elementom, ima tudi tri odlične prhe: mehak Rain, SmartRain, ki varčuje z vodo, in močan Massage Spray.
 • Večplastna prevleka iz kroma GROHE StarLight, odpornega na praske, ima sijaj, ki traja leta. In zahvaljujoč GROHE FastFixation ga je mogoče preprosto namestiti z uporabo obstoječe izvrtine, saj je zgornji nosilec nastavljiv.
 • Za dodatno udobje preprosto dodajte priročen pladenj GROHE EasyReach (26 362), odličen prostor za shranjevanje mil in šamponov, ki se prodaja ločeno. Povečajte svoj užitek pri prhanju s pršnim sistemom GROHE Euphoria 260 – nemško zasnovano za dolgotrajnost!

 

Navodila za montažo: Grohe navodila za montažo 27296003

Brand

GROHE

2560px Grohe.svg