Akcija!

ROČKA ZA TUŠ GROHE NEW TEMPESTA 100 28419002

Original price was: 35,60 €.Current price is: 26,69 €.

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 7 junija 2024
Šifra: 10002802 Kategorije: , , ,
2560px Grohe.svg

Opis

SLOG, TRAJNOST IN VSESTRANSKOST – TO PONUJA ROČNA PRHA GROHE TEMPESTA 100!
S tekočimi, modernimi krivuljami in zanesljivo funkcionalnostjo ročne prhe Tempesta 100 lahko še bolj uživate v prhanju. Enostavno ga je mogoče priviti na katero koli standardno cev za prho.
Prha, izdelana z natančnostjo nemškega inženirstva, se udobno prilega roki in se popolnoma prilega najrazličnejšim dizajnom kopalnic.
Ročna prha je opremljena s tremi vrstami curkov GROHE: curkom Rain, ki je tako prijeten kot topel poletni dež, curkom Rain O², obogatenim s kisikom, ter curkom s pulzirajočo in poživljajočo masažo.
GROHE DreamSpray zagotavlja enakomeren pretok vode iz vsake šobe – ne glede na to, katero vrsto pršila izberete. GROHE EcoJoy zmanjša pretok vode na 9, 5 l/min in hkrati nudi popolno udobje.
Kromirana površina GROHE StarLight, odporna na praske, ohranja svoj sijaj več let. Zahvaljujoč šobam SpeedClean lahko obloge vodnega kamna odstranite s preprostim brisanjem.
Silikonski obroč ShockProof preprečuje poškodbe ročne prhe, če pade. InnerWater Guide poskrbi, da se površina prhe ne segreje preveč. To ne ščiti samo vaše kože, ampak tudi kromirano površino.
Kolekcija GROHE Tempesta – čudovita poroka modernega sloga in odličnosti! da se ročna prha ob padcu poškoduje. InnerWater Guide poskrbi, da se površina prhe ne segreje preveč. To ne ščiti samo vaše kože, ampak tudi kromirano površino. Kolekcija GROHE Tempesta – čudovita poroka modernega sloga in odličnosti! da se ročna prha ob padcu poškoduje. InnerWater Guide poskrbi, da se površina prhe ne segreje preveč. To ne ščiti samo vaše kože, ampak tudi kromirano površino. Kolekcija GROHE Tempesta – čudovita poroka modernega sloga in odličnosti!

 

KLJUČNE FUNKCIJE
  • GROHE Rain O2, Rain, Masaža
  • GROHE Water Saving 9,5 l/min stabilizator pretoka
  • GROHE DreamSpray Popoln vzorec pršenja
  • GROHE Long-Life površina
  • Sistem proti vodnemu kamnu SpeedClean
  • Silikonski obroč ShockProof ščiti pred poškodbami, če tuš glava pade

Brand

GROHE

2560px Grohe.svg