ELEKTRIČNI KOTEL VAILLANT ELOBLOCK VE 14/14 EU II STENSKI, 14 KW

1.067,89 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 9 junija
Šifra: 4ffda1c7ce80 Kategorije: , ,

Opis

Opis

Za modele od 6 do 9 kW je možen enofazni priključek, za vse ostale je potreben trofazni priključek.Naprava je opremljena z vsemi delovnimi in varnostnimi elementi.

  • Delovanje naprave je avtomatizirano.

Vaillantove električne naprave za ogrevanje omogočajo sodoben način ogrevanja stanovanj in družinskih hiš. Delovanje naprave je popolnoma avtomatizirano in praktično brezšumno. Opremljene so z vsemi delovnimi in varnostnimi elementi. S postopnim prižiganjem grelcev se izognemo neželjenim impulzom v električnem omrežju. Glede na to, da govorimo o električni napravi, je delovanje ekološko, za obratovanje pa ne potrebujejo dimovoda. Lahko jih montiramo v najmanjše prostore, ker ne potrebujejo zraka za zgorevanje. Za še večje udobje lahko napravo kombiniramo s sobnim termostatom in zunanjim tipalom.

Razpon regulacije je razmerje med največjo in najmanjšo močjo naprave za ogrevanje. Z širokim razponom modulacije, Vaillantove naprave za ogrevanje delujejo tiho in zanesljivo, hkrati pa optimalno glede na trenutne potrebe vašega doma. Modulacija prav tako zmanjšuje število vklopov in izklopov, rezultat tega pa so nižje emisije ogljika. Poleg tega manjše število vklopov in izklopov znatno vpliva na življenjsko dobo naprave.

Naša kompaktna stenska naprava zavzema precej manj prostora kot primerljive talne naprave. To vam daje precej več fleksibilnosti pri odločanju kam jo vgraditi. Enoto lahko postavite praktično na katerokoli mesto v hiši, od kleti do podstrešja. Poleg tega lahek dizajn in ohišje v katerem so vsi potrebni elementi za delovanje omogočata enostavno vgradnjo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka