OSVEŽILNIK ZRAKA STADLER FORM ZOE WHITE

59,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 9 junija

Opis

Opis

Eleganten in edinstven osvežilnik prostora Zoe. V vsak prostor vdihne občutek glamurja in ustvari trenutke dobrega počutja in vnese pozitivno energijo! Sistem delovanja: aroma razpršilnik s tehnologijo ultrasonicDišave, eterična olja dodamo vodi v razpršilniku. NIGHT mode (nočni način delovanja). Volumen posode za vodo: 80 ml. Delovanje: do 10 ur z enim polnjenjem. Dimenzije (Š x V x D): 113 x 105 x 115 mm

Osvežilnik prostora z Amber Light ? (svetloba v barvi jantarja) ustvarja čarobno prijetno vzdušje v prostoru. Hladno meglico obarva s svetlobo v barvi jantarja, ki ustvarja glamurozen videz plamena in topline. Bronast, varljivo pristen plamen spremeni prostor v oazo dobrega počutja. Ta tihi in energetsko učinkovit osvežilnik prostora uporablja ultrazvočno tehnologijo za oddajanje hladne meglice in optimalno razpršitev eteričnih olj v prostor, kadar koli si to zaželite ? do 10 ur z enim polnjenjem.
Zoe je zmagovalka v vseh pogledih: njeni atributi vključujejo funkcije kot so povezava USB za mobilno uporabo in adapter za domačo uporabo ter samodejni izklop. Če želite zagotoviti, da vaš zasluženi nočni počitek ne bo moten, lahko zatemnite ambientni Amber LightTM ( svetlobo v barvi jantarja) ali ga popolnoma izklopite. Zoe ima najraje eterična olja različnih vonjav iz njene lastne družine iz lokalno nabranih rastlin v Švici. Preizkusite eterično olje RECHARGE, RELIEF, RELAX, REFRESH ali REVIVE in se sprostite ob dihanju prijetno osveženega zraka v vašem prostoru.

Dodatne informacije

Blagovna znamka