RASTLINJAK LUUN 3M

950,00 1.550,00 

Rastlinjak, širok 3 metre je naš najbolj prodajan rastlinjak. V višino vsi naši rastlinjaki merijo 2 metra, dolžina pa je prilagodljiva (4, 6, 8, 10,…m).

Ogrodje rastlinjaka je izdelano iz robustnih kvadratnih (40x20mm) cinkanih cevi. Celoten lok je izdelan iz enega kosa, kar dodaja rastlinjaku enostavnost in predvsem veliko nosilnost. Pri Rastlinjakih, ki so široki 3 metre so loki razporejeni na 67 centimetrov in raslinjak brez večjih težav nosi 200 kilogramov teže na kvadratni meter strehe. Rastlinjaki postavljeni na naš kovinski temelj so izjemno odporni na veter in tudi močnejše sunke, to še posebaj velja 3 metre širok rastlinjak, ki ima 67 cm razmake med loki.

Vsi naši rastlinjaki so pokriti z zelo kvalitetnim in UV odpornim polikarbonatom (4mm in 75g/m2), ki prepušča kar 83% svetlobe in v 10ih letih polikrbonat ne bo porumenel in izgubil več kot 6% prepustnosti. Polikarbonat proiznano podjetje SABIC, ki poleg zaščite pred UV žarki omogoča tudi brezskrbno vrtnarjenje, neglede na vremenske ujme s točo in podobnimi nevšečnostmi, ki sicer grenijo življenje poljedelcem. Vsi naši rastlinjaki imajo 10 let garancije na UV zaščito in 5 let garancijena ogrodje.

Postavitev rastlinjaka

Velika prednost LUUN rastlinjakov je poleg kvalitete, trajnosti in uporabnosti tudi izjemno enostavna montaža. Ob nakupu rastlinjaka, boste poleg prejeli tudi navodila, ki vam le v nekaj korakih razložijo kako v zelo kratkem času postaviti celoten rastlinjak.

Seveda je potrebno v predpripravi urediti ravno površino, optimalno je če rastlinjak postavite na naš predpripravljen temelj, lahko pa si tudi sami uredite betonske temelje..

Od tu naprej je vse zelo enostavno in za postavitev 4 metrov dolgega ogrodja rastlinjaka, ki je širok 3 metre boste morali priviti le 35 vijakov. Za pritrditev polikarbonata pa dodatnih 56 vijakov.

POMEMBNO! Več o načrtovanju, optimalni legi in postavitvi rastlinjaka pa si preberite v blogu.

Vrata in okna v rastlinjaku

Vsak LUUN rastlinjak je v osnovi opremljen z 2 vhodnima vratoma, na vsaki strnai po ena. Vsaka vrata imajo na zgornjem delu okno, ki omogoča zračenje rastlinjaka. Opcijsko pa vam lahko vgradimo mehanizem za kontroliranje zračenja rastlinjaka

Po želji vam lahko dobavimo tudi bočna okna, ki se vgradijo med loki rastlinjaka.

Ob dostavi boste dobili sestavljeni stranici rastlinjaka, ogrodje, vrata in vse ostalo kar priprada mu priprada. Polikarbonat je že montiran na stranici, tako da smo vam to delo prihranili.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

 • Dimenzije: Višina 2 m, širina 3 m, dolžina 4, 6, 8, 10 m… (po želji)
 • ZELO ENOSTAVNA MONTAŽA!
 • HITRA DOBAVA – do 10 dni  (največkrat v 2-3 dneh)
 • Ogrodje sestavljeno iz 40×20 mm kvadratnih cinkanih cevi (5 LET GARANCIJE)
 • Posamezen lok je iz enega kosa (velika nosilnost – 200 kg/m2)
 • Rastlinjaki, ko so postavljeni na naš kovinski temelj, so odporni tudi na močnejši veter
 • Pri rastlinjakih, ki so široki 3m so loki v 67 cm razmakih
 • Visoko kvalitetne SABIC 4mm UV odporne  polikarbonat plošče teže 0.75 kg/m2 (10 LET GARANCIJE)
 • Odpornost na točo (do 20 mm premera pri hitrosti 20 m/s)
 • V 10ih letih plošče ne bodo porumenele več kot za ∆10 v primerjavi z originalno vrednostjo
 • V 10 ih letih plošče ne bodo izgubile svetlobne prepustnosti več kot za 6%
 • 2 x vrata + 2 x okna (vsak rastlinjak ima vrata z okni na obeh straneh)
 • Možna vgradnja oken med loki
 • Na voljo tudi kovinski temelj za lažjo postavitev rastlinjaka

Dodatne informacije

Izberite dolžino rastlinjaka

10 m, 4 m, 6 m, 8 m