SAMSUNG QE65Q700TATXXH Smart TV sprejemnik

2.469,99 

Prava 8K ločljivost

Prava 8K ločljivost

OTS+

OTS+

Doživite pravo 8K ločljivost

Doživite pravo 8K ločljivost

Nova dimenzija resničnosti
Prava 8K ločljivost
Stopite v nov svet ločljivosti, ki z velikimi zasloni prinaša novo dimenzijo resničnosti v vašo dnevno sobo. Občutite moč vsakega prizora s 33 milijoni slikovnih pik za neverjetno razločno sliko z ločljivostjo, ki je štirikrat višja od 4K ločljivosti.

Nova dimenzija resničnosti

* Prava 8K ločljivost je opredeljena s 7680 x 4320 slikovnih pik. Prvotna 8K vsebina na osnovi veljavnih standardov 8K pretakanja, povezljivosti in dekodiranja. Bodoči in določeni standardi tretjih oseb niso zagotovljeni ali pa lahko zahtevajo nakup dodatne naprave/adapterja.

Zmogljiva inteligenca za popolno resničnost
Zmogljiv in inteligentni Samsung procesor z neverjetno 8K AI Upscaling tehnologijo in prilagodljivo sliko zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja. Vedno zagotavlja popolno moč 8K.

Popolna slika v vsakem okolju

Popolna slika v vsakem okolju
Prilagodljiva slika
Samodejno nastavi svetlost in se aktivno prilagodi okolju gledanja. Izkusite popolno sliko ne glede na čas ali vsebino gledanja.

Nadgradite na 8K

Nadgradite na 8K
8K AI Upscaling
Zmogljiva inteligenca Quantum procesorja 8K s pomočjo strojnega učenja nadgradi različne vrste virov in ločljivosti na 8K ločljivost. AI Upscaling tehnologija ustvari brezhibne teksture in realistične robove ter zmanjša hrup za neverjetno realistično sliko.

* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. »8K AI Upscaling« nadgrajena slika z umetno inteligenco ni na voljo pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinu.

Dinamični zvok, ki sledi predmetom
Object Tracking Sound+ (OTS+)
Uživajte v realistični izkušnji kinematografskega zvoka, ki sledi gibanju vsakega prizora. Namenski zvočniki, pri katerih se zvok sprošča navzgor in na stran, zagotavljajo živahen realističen zvok, ki vas popelje v središče dogajanja.

Vaša nova domača pisarna
Oddaljeni dostop
Opravite delo na svojem televizorju doma. Oddaljeni dostop vam omogoča brezžično zrcaljenje računalniškega zaslona na televizorju. Z uporabo Microsoft Office 365 storitve lahko celo dostopate do svojega službenega računalnika in datotek – vse to iz udobja vašega kavča.

Vaša nova domača pisarna

* Razpoložljivost funkcije je odvisna od modela in regije. * Televizor in računalnik morata biti povezana z omrežjem. * Deljenje (zrcaljenje) zaslona je podprto samo za Windows 10. * Oddaljena povezava z računalnikom z operacijskim sistemom Windows je podprta samo za Windows 7 ali novejši. Operacijski sistem mora biti Professional ali višja različica. * Oddaljena povezava z računalnikom s sistemom Mac je podprta samo za Mac OS X 10.5 ali novejši. * Dodatna računalniška oprema, kot sta miška in tipkovnica, je naprodaj posebej. * Ta storitev zahteva namestitev, ki računalniku omogoča oddaljene povezave.

Oglejte si podrobnosti v drznih kontrastih
Direct Full Array 12X
Doživite svetlobo in temo po meri ter si oglejte podrobnosti v drznih kontrastih.

Oglejte si podrobnosti v drznih kontrastih

* Direct Full Array numerični indeks temelji na tehnologiji osvetlitve ozadja, protiodsevni tehnologiji in tehnologiji izboljšanja kontrastov.

Nova raven HDR čaka z več podrobnostmi in globljim kontrastom
Quantum HDR 8X
Doživite realistične barve z več podrobnostmi in globljim kontrastom. Quantum HDR 8X prinaša povsem novo raven HDR.

Nova raven HDR čaka z več podrobnostmi in globljim kontrastom

* Razpon Quantum HDR zagotavlja svetilnost na osnovi notranjih standardov testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifične pogoje.

Ni na zalogi

Šifra: 56b8a469e4be Kategoriji: ,

Opis

Ločljivost zaslona
8K-UHD 7680×4320
Vrsta zaslona
QLED LCD
HDR
HDR10+
Operacijski sistem (TV)
Tizen
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
144,7×90,5×29 cm
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
164 cm (65″)
Velikost TV (storitve)
127 cm (50″) in več
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
120
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2
Izhod za slušalke
ne
Bluetooth
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo
fiksno centralno
Razred energijske učinkovitosti
G

Dodatne informacije

Blagovna znamka