SAMSUNG QE75LS03AAUXXH Smart TV sprejemnik

2.949,99 

The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021)

 

Vse, kar okvir za slike naredi za vas, The Frame naredi še lepše.

Oblika modernega okvirja

The Frame oblika po minimalističnem navdihu se brezhibno zlije z vašim interierjem. Je tanjša, bolj tonirana, z enobarvnim zaključkom na zadnji strani, ki ustvarja prefinjen videz z vsakega zornega kota. Priključite eno skoraj nevidno povezavo in odkrijte, zakaj je The Frame moderna umetnina – ko je prižgan ali ugasnjen

 

Več barv. Več stilov. Več vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte v dveh razpoložljivih slogih okvirja. Moderni slog okvirja je na voljo v beli barvi, barvi tika in rjavi barvi, novi pod kotom rezani slog okvirja pa je na voljo v beli in opečnato rdeči barvi. Z magnetno pritrditvijo, ki je enostavna za uporabo, preprosto menjajte barve in sloge ter poiščite pravi videz za trenutno počutje.

* Vsak prilagodljiv okvir je na voljo ločeno. Razpoložljivost barv in slogov je odvisna od regije ali velikosti televizorja. * Združljivost s prilagodljivim okvirjem je odvisna od vrste okvirja. Moderni tip je združljiv z naborom The Frame televizorjev v velikosti od 109,2 cm do 190,5 cm (43”~75”), medtem ko je pod kotom rezani tip združljiv z modeli v velikosti 165,1 cm in 139,7 cm (65” in 55”).

 

V paketu je stenski nosilec, ki ga enostavno namestite in omogoča, da je The Frame televizor nameščen čisto ob steno.

Slim Fit stenski nosilec s tesnim prileganjem

S Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem je The Frame nameščen čisto ob steno, tako kot pravi okvir. Vrtljivi nosilec omogoča poljubno nastavitev kota vašega televizorja. The Frame pa lahko obesite tudi pokonci v pokončnem načinu.

* Merjeno od zadnjega roba televizorja je odmik odvisen od načina namestitve in vrste stene. * Če stena ni 100-odstotno ploska ali pod pravim kotom glede na tla ali če je televizor nepravilno nameščen, se lahko med steno in televizorjem pojavi manjši odmik. * Dejanski kot pri nagibu se lahko razlikuje glede na velikost izdelka.* Pokončni način je združljiv samo s 43″ The Frame televizorjem 32″ ali 43″ . Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem.

 

Navpična vsestranskost

 

Po višini nastavljivo stojalo

 

Po višini nastavljivo stojalo vam omogoča, da The Frame dvignete od površine in imate tako dovolj prostora za Soundbar zvočnik.

* Ni združljivo z vsemi velikostmi Soundbar zvočnikov. Preverite specifikacije velikosti Soundbar zvočnika. * Soundbar zvočnik je naprodaj posebej. * Razdalja navpičnega premikanja je ocenjena na podlagi internih meritev, zato se dejanska razdalja lahko razlikuje.

 

Ugasnite The Frame in pustite, da vaša najljubša umetniška dela ustvarijo pravo vzdušje.

Umetniški način

Ugasnite The Frame in opazujte, kako se čudovit televizor s pritiskom na gumb spremeni v zasebno umetnostno galerijo. Umetniški način vam omogoča, da razstavite svojo osebno umetniško zbirko z neverjetnim naborom strokovno izbranih umetnin – ki so prilagojene in upravljane na način, kot vam je všeč.

* Umetniški način (pametna storitev) in grafični uporabniški vmesnik (GUI) sta odvisna od modela in regije.

 

Svetovno znane umetnine na dosegu vaših prstov

Trgovina z umetninami

S pomočjo knjižnice z več kot 1.400 umetniškimi deli iz priznanih svetovnih ustanov si lahko ustvarite svojo lastno umetniško zbirko. Trgovina z umetninami vam nudi neomejen dostop do različnih vsebin – od priljubljenih klasičnih del do sodobnih čudes in neverjetnih fotografij.

* Trgovina z umetninami morda ni na voljo v nekaterih državah. * Umetniška dela v Trgovini z umetninami se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Za dostop do celotnega izbora je potrebna naročnina na Trgovino z umetninami. Naročniška storitev je plačljiva.

 

Zazna vašo prisotnost

Motion Sensor

The Frame zazna vašo prisotnost v prostoru in se samodejno vklopi ter prikaže slike umetnin. Ko odidete, se samodejno izklopi, da tako varčuje z energijo.

* Senzor gibanja se lahko aktivira v meniju za nastavitve Umetniškega načina. * Senzor gibanja je izključen v naslednjih državah: Kitajska, Tajska, Uzbekistan, Ukrajina in Savdska Arabija. * Občutljivost senzorja gibanja je odvisna od svetlobnih pogojev.

 

Umetniška dela, vedno v najlepši luči

Senzor svetlosti

Senzor svetlosti The Frame televizorja avtomatsko prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje osvetlitve prostora ter ohranja naravni videz in barvo slik na zaslonu.

* Delovanje je lahko odvisno od svetlobnih pogojev.

 

Popoln okvir za osebne fotografije

Moja zbirka

Na televizorju lahko na ogled postavite še kaj več kot samo umetnine. Fotografije lahko pošljete na The Frame televizor prek svojega mobilnega telefona ali jih naložite s pomočjo USB ključka ter delite svojo mojstrovino.

* Osebne fotografije, naložene na the Frame televizor, bodo prikazane z izvorno ločljivostjo. * Shranjevanje 1200 slik temelji na tem, da je velikost ene shranjene slike 5 MB. * Za najboljše rezultate pri prikazovanju osebnih fotografij priporočamo 4K ločljivost slik (3840 x 2160) ali višjo. * Za povezavo telefona na The Frame morata biti tako televizor kot telefon povezana na isto Wi-Fi brezžično omrežje. * Samo za združljive naprave.

 

Milijarda barvnih odtenkov s kvantnimi pikami

100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Quantum Dot tehnologija zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.

* 100-odstotni obseg barv je izmerjen v filmskem načinu in DCI-P3 barvnem prostoru, ki je potrjen s strani VD

 

Začne se s 4K procesorjem z umetno inteligenco naslednje ravni

Quantum Procesor 4K

The Frame poganja Samsung kvantni procesor 4K, motor z umetno inteligenco, ki je rezultat več kot 30 let vodilnega strokovnega znanja s področja polprevodnikov. Umetna inteligenca tako pri sliki kot pri zvoku omogoča, da se procesor uči, prilagodi in izboljša ter tako zagotavlja izkušnjo gledanja naslednje stopnje.

 

Samodejno optimizirana slika v vsaki svetlobi

Prilagodljiva slika

The Frame analizira svetlobo prostora na podlagi štirih nastavitev – temno, običajno, svetlo in izjemno svetlo – kot tudi stopnjo svetlobe vaše vsebine ter samodejno prilagodi osvetlitev in kontrast televizorja za najboljšo izkušnjo gledanja.

 

Samodejno optimiziran zvok glede na vrsto vsebine

Prilagodljiv zvok

Prilagodljiv zvok zagotavlja najboljši zvok, ne glede na to, kaj gledate. Tehnologija umetne inteligence kvantnega procesorja optimizira zvok na podlagi zvočne inteligence in samodejno nastavi enega od štirih načinov zvoka: pogovor, glasba, šport in akcija.

 

Samodejno optimiziran zvok glede na lokacijo

SpaceFit zvok

Tehnologija SpaceFit zvoka uporablja podatke, ki jih ustvari vgrajeni mikrofon The Frame televizorja, in analizira akustiko prostora kot tudi okolje namestitve (stojalo ali stenska namestitev) ter samodejno uporabi optimalne nastavitve zvoka. Namestite The Frame na želeno mesto in pustite tehnologiji SpaceFit zvoka, da uredi vse ostalo.

 

Osvetlitev ozadja v dveh tonih za bolj realistične barve

Dvojna LED tehnologija

Dvojna LED osvetlitev ozadja The Frame televizorja z dodatnim kompletom toplih LED luči izraža bolj prefinjene kombinacije barvnih tonov vaših slik za živahne prizore v realističnih barvah, izboljšanem kontrastu in boljših kotih gledanja.

 

Prilagodljiva izkušnja več zaslonov

Multi View

The Frame vam omogoča istočasen ogled dveh zaslonov, tako da lahko hkrati telovadite in gledate najljubšo oddajo ali film. Povežite pametni telefon in se lotite vadbe. Prilagodite velikost videa in nastavitve zvoka za popoln nadzor nad vsebinami, ki jih gledate.

* Potreben je združljiv Android OS ali iOS pametni telefon in prenos in namestitev SmartThings aplikacije. Prosimo, da preverite stran za podporo za podrobnosti o združljivih mobilnih napravah. * * Funkcija Multi View z ogledom vsebin na 4 zaslonih je na voljo pri 8K modelih. * Ležeči pogled podpirajo 43″~75″ The Frame modeli. Pokončni način ni podprt.

Ni na zalogi

Šifra: 608bfe543ec6 Kategoriji: ,

Opis

Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
Diagonala zaslona
127 cm (50″)
Razred energijske učinkovitosti
G
HDR
HDR10+, HLG
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
112,4×67,9×22,8 cm
Dimenzije naprave brez stojala (DxVxŠ)
112,4×64,5×2,5 cm
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Operacijski sistem (TV)
Tizen
Garancija v letih
2
Izhod za slušalke
ne
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo
L-D nogice
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2
Bluetooth
da
Velikost TV (storitve)
127 cm (50″) in več

Dodatne informacije

Blagovna znamka