TESLA 32T320BHS SMART TV sprejemnik

149,99 

Tesla televizijski sprejemniki iz serije 3 so elegantni in zanesljivi in ponujajo najboljšo kakovost slike v svojem cenovnem razredu. A+ paneli, vsi modeli opremljeni za sprejem digitalnih (in nekaj satelitskih) signalov, potrebna povezanost, vsestranski dizajn in neverjetno nizka cena.

 

PAMETNA IZBIRA: Pri tem televizorju je storitev NETFLIX nameščena vnaprej, tako da si lahko ogledujete svoje priljubljene serije in filme. Vam je všeč kaj s spletnega mesta YouTube? Odlično, saj je tudi vnaprej nameščeno. Televizor samo povežite s povezavo Wi-Fi ali LAN in že ste pripravljeni.

ENOSTAVNE NASTAVITVE: Priključki, kanali, meniji, napredne nastavitve … Vemo, da je tehnologija lahko zapletena, pri televizorjih Tesla pa so nastavitve enostavne in jih je mogoče zlahka razumeti.

ODLIČEN KOT GLEDANJA: Televizorji Tesla se ponašajo z odličnim kotom gledanja, poleg tega pa so na voljo v številnih različnih velikostih. Ker so skrbno zasnovani in izdelani, se bodo podali v vsak prostor.

IZKUŠNJA VEČPREDSTAVNOSTI: Samo vstavite svoj pomnilniški ključek in predvajajte film ali brskajte po priljubljenem albumu fotografij. Ni važno, katero obliko zapisa datoteke imate – ta televizor ve, kako ravnati z njo.

Ni na zalogi

Šifra: f2747e40a822 Kategoriji: ,

Opis

Ločljivost zaslona
HD 1280×720
Vrsta zaslona
LED
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
81 cm (32″)
Velikost TV (storitve)
pod 127 cm (50″)
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
50
Oblika zaslona
raven
Priključna moč med delovanjem [W]
31
Priključna moč med delovanjem
31 W
Razred energijske učinkovitosti
F

Dodatne informacije

Blagovna znamka