SALAMOREZNICA R401W GORENJE

53,99 

Gorenje salamoreznica R401W vas bo navdušila s svojo praktičnostjo. Z njeno pomočjo boste meso, kruh, sir, sadje in zelenjavo narezali izredno hitro in preprosto. Rezalni stroj deluje z močjo 110 W. Za natančno in gladko rezanje bo poskrbelo rezilo Solingen, narejeno iz nerjavečega jekla. S pomočjo gumba boste debelino rezanja nastavili po svojih željah. Omogoča nastavitev od 0 do 17 milimetrov. Sedaj boste lahko kupili tudi večje kose in jih brez težav doma kar sami narezali.
PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 9 julija 2024
Šifra: 122033 Kategorija:

Opis

Rezilo Solingen
Nesporna kakovost
Natančno in gladko rezanje zagotavlja visoko kakovostno nerjaveče rezilo Solingen, iz najbolj cenjene tovarne rezil.
Domača kakovost
Ponosno narejen v Sloveniji
Rezalnik hrane je razvit, oblikovan in proizveden v Sloveniji. Narejen je iz plastike brez BPA.
Oblikovan za varnost
Varnost je na prvem mestu
Rezalnik ima razvit varnostni sistem, ki zagotavlja preprosto in varno rezanje. Za delovanje morate najprej vklopiti kontrolni – varnostni gumb in potem gumb za vklop. Ko aparata ne uporabljate, gumb za nastavitev debeline reza obrnite na 0, ki pomeni “varen način”.
Nastavljiva debelina rezanja
Od delikatesno tankih do debelih rezin
Narežite meso, kruh, sir, sadje in zelenjavo hitro in preprosto. Z gumbom za nastavitev debeline rezine lahko odmik rezila nastavite od 0 do 17 milimetrov. Visoko kakovostno Solingen rezilo zagotavlja gladek in natančen rez.
Prihranek denarja
Kupujte v kosih
Z nakupom večjih kosov boste veliko prihranili, hkrati pa vedno postregli s popolnimi rezinami sira, mesnih izdelkov, kruha, zelenjave ali sadja. Tudi sveže meso boste zdaj lahko kupili v večjih kosih in si zrezke željene debeline narezali kar sami.
Enostavna nega in shranjevanje
Vedno pripravljen
Rezalnik vam bo prihranil mnogo časa pri osnovnih kuhinjskih opravilih, hkrati pa je preprosto razstavljiv in sestavljiv. Dele po uporabi operete v mlačni vodi ali obrišete z mehko krpo. Priročno kompaktna velikost zagotavlja, da se bo za rezalnik našlo mesto na vsakem kuhinjskem pultu.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
  • Moč motorja: 110 W
  • Rezilo: Solingen
  • Debelina reza: 0–17 mm
  • Premer rezila: 17 cm
  • Material ohišja: plastika
  • Dolžina priključnega kabla: 1 m
  • Dimenzije (ŠxVxG): 33 × 19,5 × 10,2 cm
  • Teža: 1,6 kg
Garancija: 2 leti

Brand

GORENJE