HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RDSA240K30WN

289,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 8 februarja
Šifra: 09fb6757fa69 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Kombinirani hladilnik Beko RDSA240K30WN z zamrzovalnikom zgoraj.Hladilnik navdušuje s sistemom hlajenja MinFrost?, ki drastično zmanjša nabiranje ledu v notranjosti, zamenljivimi tečaji vrat in robustnimi policami iz kaljenega stekla.

MinFrost? ? Minimalno nastajanje ledu

Nabiranje ledu v hladilnikih s statičnim hlajenjem povzroči, da se hrana drži skupaj in aparat porabi več električne energije. Zahvaljujoč posebnemu sistemu izhlapevanja iz MinFrost? se tvorjenje ledu v zamrzovalniku drastično zmanjša. Tako lahko zamrznjeno hrano shranjujete bolje in na varčnejši način, zato vam zamrzovalnika ni treba odtajati tako pogosto.

Zamenljiv tečaj vrat ? Smer odpiranja vrat, ki jo lahko prilagodite vaši kuhinjski postavitvi

Pri nekaterih kuhinjskih postavitvah je mogoče vrata hladilnika odpreti le v eno smer. Z zamenljivim tečajem vrat lahko tečaje vrat po potrebi pritrdite na desno ali levo od naprave. Hladilno zmogljivost lahko tudi podvojite tako, da dva hladilnika postavite drug ob drugega in obrnete eno smer odpiranja vrat.

Varnostno steklo ? Robustne steklene police

Zahvaljujoč varnostnemu steklu lahko v hladilnik brez zadržkov shranite celo velike in težke lonce. Police iz varnostnega stekla so narejene iz kaljenega stekla in jih je mogoče naložiti do 25 kg. Veliko bolje se uprejo razpokam in praskam kot neobdelano steklo, zato lahko enostavno shranite težke predmete.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

BEKO