RIDDER DRŽALO ZA WC PAPIR VAKUM INOX/PVC 12100000 RIDDER

20,00 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 27 junija 2024
Šifra: 109361 Kategoriji: ,
Ridder Loho

Opis

Ali iščete rešitev, da imate toaletni papir pri roki, a ne želite uničiti sten z luknjami ali ostanki lepila? Potem je to držalo za toaletni papir s priseski znamke RIDDER idealna rešitev!

 

Edinstven sistem priseskov je enostaven za montažo in ga je mogoče ponovno sprostiti z obratom za 90°. Priseski imajo visoko stopnjo oprijema na vseh vrstah ploščic. S pomočjo priloženih lepilnih blazinic ga lahko pritrdite tudi na tapete in različne vrste površin. Priseski so narejeni iz mehke plastike, ki se lahko čisti in po odstranitvi ne puščajo sledi.

 

Pokrovi priseskov so izdelani iz visoko kakovostne trde plastike. Zahvaljujoč vgrajenemu poteznemu jezičku na priseskih bo odstranjevanje enostavno. Priložene lepilne blazinice so zelo praktične tudi, če je ploščica posebej hrapava ali ima drobne (nevidne) razpoke.

 

Za popolno higieno je priporočljivo vsake 4 tedne odstraniti držalo za toaletni papir, temeljito očistiti površino, priseske splakniti s čisto vodo in vse posušiti, preden ga ponovno sestavite.

 

LASTNOSTI:
Barva: kromirana in prozorna
Material: Nerjaveče jeklo in plastika
Dimenzije: 17 x 3,2 x 16,6 cm (D x Š x V)
Premer priseskov: 6 cm
Pritrditev s priseski, brez vrtanja ali lepljenja
Glavni material jeklo
Širina (v cm) 16,6
Višina (v cm) 3.2

Brand

RIDDER

Ridder Loho