Akcija!

BIDE GROHE BAU VISEČI 39433000

Izvirna cena je bila: 211,93 €.Trenutna cena je: 127,16 €.

Ni na zalogi

Šifra: 120715 Kategorije: , ,
2560px Grohe.svg

Opis

DOPOLNITE SVOJO SODOBNO KOPALNICO S KLASIČNIM VISEČIM BIDEJEM GROHE BAU CERAMIC
Ne glede na to, ali razmišljate o popolnoma novem videzu ali pa samo zamenjate naveličan kopalniški komplet, je stenski bide GROHE Bau Ceramic popoln zaključek.
Ustvarjen je bil za dopolnitev ponudbe keramike v zbirki Bau Ceramic. Minimalističen slog in elegantne linije se ujemajo s stensko opremo za neobremenjen videz, ki ga je enostavno vzdrževati.
Material je gladek steklast porcelan Alpine White, ki je dovolj trden, da ohrani svoj prvinski videz skozi leta uporabe. Ima eno luknjo za pipo in preliv.
Vaše oblikovalske zamisli je mogoče lažje uresničiti zahvaljujoč keramiki GROHE Bau, ki se popolnoma ujema z armaturami za bide GROHE Bauline, tako da dobite skladen videz in izboljšano funkcionalnost.
Keramika GROHE je podprta z GROHE-jevim globalnim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju sanitarnih armatur ter 100-letnim tehničnim znanjem podjetja LIXIL, vodilna blagovna znamka na področju površinske tehnologije. Keramika GROHE Bau – brezčasen dizajn in vsestranskost za vsako kopalnico.

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI IZDELKA
  • 1 luknja
  • s prelivom
  • sanitarna oprema

Brand

GROHE

2560px Grohe.svg