Akcija!

ŠKOLJKA WC GROHE BAU RIMLESS TALNA IZT. V STENO 39430000

Izvirna cena je bila: 110,18 €.Trenutna cena je: 88,15 €.

Ni na zalogi

Šifra: 10003387 Kategorije: , ,
2560px Grohe.svg

Opis

TEHNOLOGIJA BREZ ROBOV SE ZDRUŽUJE Z BREZČASNIM STILOM V STOJEČEM WC-JU GROHE BAU CERAMIC

Ne glede na to, ali načrtujete popolno prenovo ali želite zamenjati posamezne elemente za posodobitev videza in uporabnosti vaše kopalnice, ima talni WC GROHE Bau Ceramic estetiko in tehnično podporo, da postane velik del vašega načrta.
Njegov minimalističen videz pomeni, da bo popestril vsako kopalnico. WC vključuje tehnologijo brez robov in je izdelan iz gladkega alpsko belega steklastega porcelana, ki bakterijam ne daje možnosti za razcvet, hkrati pa obljublja nizke stroške vzdrževanja in učinkovitejše splakovanje.
Zasnovan z vodoravnim iztokom, prostornina izplakovanja je 6/3L.
Vaše oblikovalske zamisli je mogoče lažje uresničiti zahvaljujoč keramiki GROHE Bau, ki se popolnoma ujema s splakovalnimi tipkami GROHE Nova Cosmopolitan in vgradnimi kompleti GROHE Rapid SL, tako da dobite skladen videz in izboljšano funkcionalnost.
Keramika GROHE je podprta z GROHE-jevim globalnim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju sanitarnih armatur ter 100-letnim tehničnim znanjem LIXIL-a, vodilne blagovne znamke na področju površinske tehnologije. Keramika GROHE Bau – brezčasen dizajn in vsestranskost za vsako kopalnico.

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI IZDELKA
  • umij
  • brez roba
  • horizontalni iztok
  • prostornina izplakovanja 6/3 l
  • vključno s pritrdilnim kompletom
  • sanitarna oprema

 

Brand

GROHE

2560px Grohe.svg