KAMINSKA PEČ PANADERO CAPRI TRIVISIONE

1.149,99 

dostava ni vključena v ceno!

Ni na zalogi

Opis

Sodobna peč impresionira s panoramsko zasteklitvijo s pogledom na ogenj s treh strani in širokim kuriščem, ki lahko sprejme do pol metra dolžine drv.

 

Za učinkovito izgorevanje je prilagojeno 4-milimetrsko jekleno ohišje, ognjevarna barva, ki lahko prenese temperature do 800 ° C in keramično steklo, ki lahko prenese temperature do 750 ° C.
Prav tako je priročen predal za shranjevanje lesa na dnu peči. Izdelava te peči Capri 3V Ecodesign v pločevini in vermikulitu je zasnovana tako, da ustreza zahtevam prihodnjega standarda Ecodesign 2022. S to pečjo na drva se lahko sprostite in klimatizirate vaš dom z vsemi evropskimi standardi učinkovitosti in varnosti. Gre za visoko zmogljivo ekološko peč (82,9%), ki oddaja malo CO2 (0,07%).

Deluje pri nazivni toplotni moči 6,9 kW za ogrevanje do 240 m3 (pribl. 96 m2).

In ima zaprto zgorevalno komoro. Komora, v kateri poteka trojen proces zgorevanja, da se zmanjšajo morebitni delci, ki onesnažujejo okolje. Peč na drva Capri 3V ima tudi zunanji dovod zraka, kar je idealno za boljšo optimizacijo prezračevanja prostora in je zelo uporabno za hiše z dobro izolacijo. In ne samo to, sistem čistih stekel bo pripomogel, da bo steklo dlje časa čisto.
Učinkovito izgorevanje
Zunanji dovod zraka podpira optimalno izgorevanje in prihrani gorivo. Terciarni zrak se predgreje v zunanjem ohišju in prodre v peč skozi vrsto lukenj na hrbtu in vrhu peči. Zaradi terciarnega dovoda zraka se pri zgorevanju izkoriščajo preostali plini, ki bi jih sicer dimnik ne bi uporabljal pri dimnem plinu, učinkovitost peči se poveča in čas gorenja se podaljša.
Zunanji dovod zraka
Zunanji dovod zraka zmanjšuje potrebo po prezračevanju v prostoru, kjer se ogreva. Zaradi tega je peč zelo ekonomična in okolju prijazna.
  • Možnost priklopa zunanjega zraka (fi 80).
  • Vidne tri stranice kurišča (180°).
  • Tudi za dolžino polen do 50cm.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI:
Blagovna znamka
PANADERO
ENERGENT
BRIKETI/DRVA
SISTEM OGREVANJA
TOPLOZRAČNI
TEŽA
93 KG
VIŠINA
695 MM
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO
210 M3
BARVA
ČRNA
ŠIRINA
640 MM
GLOBINA
393 MM
PREMER DIMNE CEVI
150 MM
MOČ
6,7 KW
PRIKLOP DIMNIKA
ZGORAJ
ENERGIJSKI RAZRED
A
IZKORISTEK
80,7 %