PODALJŠEK PRENAPETOSTNA ZAŠČITA 8 VTIČNIC 3M 1800J SCHUKO

46,90 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 18 julija 2024
Šifra: 512345 Kategoriji: ,

Opis

Več o izdelku

Prenapetostna zaščita 8Z/3M/C 1800J schuko
Varujte svojo dragoceno elektroniko in se izognite visokim stroškom za popravila ali nakup nove naprave.
Prenapetostna zaščita deluje kot standardni podaljšek, ampak poleg tega vsebuje varnostne elemente, ki varujejo elektronske aparate pred okvarami in trajnim uničenjem.
Filtrira nevarne tokovne sunke in konice v omrežju, do katerih prihaja tudi večkrat na dan, ali z izklopom oz. vklopom stikala ali zaradi motorja pralnega stroja.
Po zaslugi indikatorjev priključitve in prenapetosti, visoke absorpcije energije 1800 J, priključka IEC za televizijsko napeljavo in priključka RJ11/RJ45 za internetno napeljavo je prenapetostna zaščita zanesljiv telesni čuvaj vaše priljubljene elektronike.

 

 

Zaščita za 8 vtičnic
Prenapetostna zaščita premore zanesljivo varovati 8 vtičnic tip 2P+PE SCHUKO, koaksialni antenski vhod, faks ali telefonsko linijo ali omrežni LAN kabel (RJ11, RJ45) pred klasično prenapetostjo v omrežju, zmore ustaviti konico 1,7 kV (absorpcija 1 800 J).
 Priključek RJ11/RJ45 zagotovi zaščito podatkovnih in telefonskih linij. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu, predvsem v tem z dražjo elektroniko.

 

 

3-metrski kabel in možnost pritrditve na steno
Visoko variabilnost uporabe nudi zadosti dolg električni kabel, ki zagotovi nemoteno povezavo na omrežje.
Poleg klasične namestitve na tleh ta tip prenapetostne zaščite omogoča tudi pritrditev na steno, ki bo dobrodošla, če želite kable skriti na primer za pohištvo. Prenapetostna zaščita bo izpolnila vaše zahteve za varnost in dizajn.

 

 

Indikator obrabe
Polprevodniška komponenta (varistor), ki služi za filtriranje prenapetostnih konic, se namreč po določenem času izsuši in izgublja funkcionalnost.
Zato prenapetostna zaščita vsebuje LED kontrolno lučko, ki vas opozori, da je čas za menjavo. S tem dobite zagotovilo, da je vaša elektronika 100% varovana.
Nabava nove prenapetostne zaščite vas bo čakala približno čez 3 do 5 let – odvisno od intenzivnosti uporabe.

 

 

EMI/RFI filter motenj
EMI/RFI filter preprečuje nihanje signala in zagotavlja popolno sliko, zvok in kakovost podatkov vaše elektronike. Uživajte v svoji elektroniki in se pri spremljanju priljubljenih filmov ali poslušanju glasbe ne pustite motiti.

 

 

Zaščita otrok pred električnim udarom
Otroška radovednost ne pozna meja, zato ne sme manjkati otroško varovalo, ki zagotavlja varnost vašega otroka.
Odprtini varujeta zaslonki, ki se odpreta le v primeru, da pritiskate na obe odprtini z enakomernim pritiskom, to pa otroku pri raziskovalnih igrah ne bo uspelo.

Brand

EMOS