APARAT ZA VAKUMIRANJE HOMEVAC SET HV500, 14-delni

149,99 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 24 junija 2024
Šifra: 08402 Kategoriji: ,

Opis

Edinstveni set aparata na trgu – v njem dobite vse za vakuumiranje! Odličen, če se šele spoznavate s tem načinom shranjevanja, a obenem zelo zmogljiv, saj se lahko postavi ob bok večjim aparatom.

 

Majhen aparat, a velik stroj
Njegova velikost naj vas ne zavede, saj je kljub majhnosti in kompaktnosti izredno močan. Z močno enobatno črpalko, ki črpa z volumnom 14 l/min, lahko dosežete kar -750 mbar podtlaka.
Shranjujete ga lahko kar v kuhinjskem predalu ali pa ga imate na pultu, da vakumirate kadar koli to želite.
Avtomatska funkcija je namenjena shranjevanju vseh trših živil, kjer ni bojazni, da bi se hrana zmečkala ali spustila vlago.
Uporabite lahko tudi ročno funkcijo, ki je namenjena za vakuumiranje mokre hrane in mehkih živil, kot so kruh, potica ali drugo kvašeno pecivo ipd. Specite in polovico shranite za kasneje.

 

Vse, kar potrebujete, in še več!
Zelo bogat set vključuje še vakuumski posodi (0,5 l in 2 l) z ročno vakuumsko črpalko, ki sta izredno uporabni za pripravo malice za v službo, za na piknik ali zgolj za kakovostno shranjevanje. Poleg je tudi univerzalni vakuumski pokrov vel. 3, ki ustreza posodam  premera med 6 in 12 cm, ter Fresh Stick zapiralo, s katerim bodo vaše napolitanke, čips ali rezanci zaprti popolnoma neprepustno.
Tudi 3 večje in 3 manjše vrečke za vakuumiranje (200 mm in 280 mm širine) in 2 rolici folije boste našli v setu (širina 200 in 280 mm) in nožek za rezanje folije boste našli v setu.

 

 

Tehnične podrobnosti:
Črpalni volumen
14 litrov/minuto
Podtalk
-750 mbar
Dolžina vakuumskega kanala
280 mm
Dolžina
340 mm
Širina
170 mm
Višina
90 mm
Motor
230 V AC (izmenični elektromotor)
Barva
Bela