POLPROFESIONALNI APARAT ZA VAKUMIRANE SOLID 300

239,99 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 21 junija 2024
Šifra: 10006106 Kategoriji: ,

Opis

Polprofesionalni vakuumski aparat Solid 300 je razvit za manjše proizvajalce prehranskih izdelkov in manjše profesionalne kuhinje. Solid 300 odlikujejo napredne funkcije in kompaktno oblikovanje.

 

Vakuumski aparat Solid 300: avtomatska funkcija vakuumiranja
Statusova nova vakumirka ima dvojno črpalko s črpalnim volumnom 22 litrov/ minuto. Z avtomatsko funkcijo vakuumiranja za suha in čvrsta živila boste v nekaj sekundah zavakuumirali vrečko. Auto funkcija je primerna za suhomesne izdelke, trde sire, oreščke, suho sadje in podobna živila. Vrečke zavakuumira na podtlak do – 800 mbar.

 

Solid 300: ročna – pulzna funkcija vakuumiranja
Pulzno vakuumiranje je namenjeno shranjevanju vlažnih in občutljivih živil, kot so mehki siri, sveže meso, sočno sadje, blanširana zelenjava in pecivo.
Pulzno vakuumiranje vam omogoča, da postopoma povečujete vakuum v vrečki, preden tekočina iz vrečke pride do aparata ali preden se živilo v vrečki stisne.
Preventivni zbirnik tekočine s senzorjem ščiti aparat od vsrkane tekočine. Če aparat posrka tekočino, se avtomatsko zaustavi in posveti lučka Liquid trap. Tekočina se zbere v posebni posodici v vakuumskem kanalu. Posodico odstranite in očistite. Takoj lahko nadaljujete z vakuumiranjem.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
ČRPALNI VOLUMEN
22 litrov/minuto
DOLŽINA VAKUUMSKEGA KANALA
300 mm
INTEGRIRAN NOŽ
da
KANAL ZA NOŽ
da
MOTOR
230 V AC (izmenični elektromotor)
PODTLAK
-800 mbar
PROSTOR ZA FOLIJO V ROLI
da
VRSTA ČRPALKE
dvojna
DOLŽINA
416 mm
ŠIRINA
265 mm
VIŠINA
118 mm
BARVA
bela, srebrno-siva