APARAT ZA VAKUMIRANJE SV2000

169,90 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 20 junija 2024
Šifra: 501372 Kategoriji: ,

Opis

Vakumirka, s katero boste lahko brez težav shranili suha ali mehka mokra živila, ter celo dve suhi salami naenkrat. Prihranite čas!
Vakuumiranje v vakuumske vrečke je namenjeno dolgotrajnemu shranjevanju, torej za več mesecev do leto dni. V vakuumu bo vsa hrana obstojnejša in točno tako dobra, kot takrat, ko ste jo shranili.

 

Suhomesni izdelki v vakuumu
Če sami proizvajate suhomesne poslastice, potem je vakuumiranje primerno shranjevanje za vas. Ves vaš trud in ljubezen, ki ste ju vložili v pripravo mesa, bo shranjeno v vakumu na -800 mbar podtlaka, kjer bodo izdelki ostali enake vlažnosti, barve in arome kot za časa shranjevanja. Z močno dvojno črpalko boste delo opravili hitreje, saj je črpalni volumen kar 22 l/min.

 

Za ribiče, sirarje, lovce
Prednost je tudi enostavno shranjevanje mokrih in vlažnih živil z ročno funkcijo, npr. rib, svežega mesa, različnih vrst sira in jagodičevja. Divjačina bo odlična tudi po zamrzovanju. Proces dela je enostaven, ob morebitnem vdoru tekočine v vakumator, pa vas na to opomni opozorilna lučka, ki jo aktivira senzor za tekočine.

 

Mašina z veliko dodatki
Aparat lahko uporabljate še za vakuumiranje vseh vrst vakuumskih posod iz Statusa, vakuumskih zamaškov za steklenice, univerzalnih vakuumskih pokrovov ter vakuumskega vrča. Poleg tega ima integriran nožek in prostor za shranjevanje folije, zato vam ne bo več treba brskati po predalih in iskati rolice – shranjena bo kar v aparatu.
Poleg dobite še dodaten nožek, dve velikosti folije (200 mm in 280 mm širine), 3 manjše in 3 večje vakuumske vrečke ter cevko za vakuumiranje posod in pripomočkov.

 

Tehnične podrobnosti 
Črpalni volumen
22 litrov/minuto
Podtalk
-800 mbar
Dolžina vakuumskega kanala
280 mm
Širina
235 mm
Višina
93 mm
Motor
230 V AC (izmenični elektromotor)
Barva
Belo-rdeča
Kanal za nož
Da
Prostor za folijo v roli
Da
Intergriran nož
Da