PEČICA MIKROVALOVNA CMXG 30 DS CANDY

169,99 

Samostojna mikrovalovna pečica Candy se odlično obnese v vsaki kuhinji. Uporabite jo lahko za odmrzovanje, segrevanje in popolno pripravo hrane. Dodano vrednost ji da preprosto upravljanje preko elektronskega zaslona in vrtljivih gumbov. Mikrovalovna pečica v sivi barvi ponuja 30 litrov prostornine ter dosega moč 900 W oz. v načinu žar do 1000 W. Pečico odlikuje 5 stopenj moči mikrovalov, steklen vrtljiv krožnik s premerom 31,5 cm, mreža za žar, varno zaklepanje, kar 10 prednastavljenih programov ter signalna opozorila o delovanju mikrovalovne pečice.

1 na zalogi

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 30 julija 2024
Šifra: 126026 Kategoriji: ,

Opis

Enostavno čiščenje
– Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.
Enostavno upravljanje
– Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.
Prednosti peke z mikrovalovi in žarom
– Mikrovalovna pečica združuje vse prednosti mikrovalov in žara. Hitrejša peka, okusnejše jedi in perfektno pečeni manjši kosi mesa, pica ter druge jedi. Zagotovljena je optimalna hrustljavost jedi.
3D kuhanje
– Notranjost mikrovalovne pečice je oblikovana tako, da omogoča enakomeren pretok mikrovalov po celotni notranji površini. S tem je omogočeno tudi bolj enostavno čiščenje površine za peko.
Načini ogrevanja
– Mikrovalovi
– Žar

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Vgradna/Prostostoječa: Prostostoječa
Vrsta: Mikrovalovi+žar
Prostornina: 30l
Št. nivojev moči: 5
Moč grelca za žar: 1000W
Električna napetost: 230 V
Barva: nerjaveče jeklo
Moč mikrovalov : 900W
Dimenzija(VxŠxG): 326 x 520 x 435 mm
Teža: 16,1 kg

Brand

CANDY