PEČICA MIKROVALOVNA CMGA25TNDB CANDY

139,99 

Mikrovalovna pečica Candy iz linije Moderna se ujame z vsakim kuhinjskim slogom. S prostornino 25 l in kompaktno obliko bo mikrovalovna pečica zagotovo našla prostor v vaši kuhinji. Candy Moderna ima žar iz kremena, ki je enostaven za čiščenje, poleg tega učinkovito dosega popolno temperaturo in s tem zagotavlja enakomerno pečenje vaših najljubših jedi.
PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 2 julija 2024
Šifra: 10007122 Kategoriji: ,

Opis

Nova kolekcija, ki se moderno ujame z vsakim slogom, vam bo poenostavila vsakdan.
Candy razume, da je kuhinja srce doma, kjer se združijo ustvarjalnost, tehnologija in dizajn in ustvarjajo pozitivna čustva. Kolekcija prostostoječih mikrovalovnih pečic Moderna ima sedaj svetlejše gumbe, ki vašo kuhinjo še bolj popestrijo.
Moderna

 

 

 

 

 

 

 

 

Program za pokovko

Ne mažite več loncev za pripravo pokovke! Samo izberite funkcijo Popcorn za pripravo pokovke in v nekaj minutah bo pripravljena. In nato uživajte v gledanju svoje najljubše serije!
Popcorn program

Program Soup za pogrevanje juh

Pogrevanje juhe še nikoli ni bilo tako preprosto. Postavite jo v mikrovalovno pečico in nastavite program Soup: pečica bo nastavila idealno moč in čas kar bo zagotovilo enakomerno segrevanje in preprečilo kipenje.
Soup program

Zvočni signal za končano kuhanje

Mikrovalovna pečica Candy vas s posebnim zvočnim signalom opozori, da je kuhanje hrane končano.
END COOKING SIGNAL

Samodejni programi

Več kot 40 samodejnih programov, ki vam pomagajo prihraniti čas in enostavno pripraviti okusne recepte! Mikrovalovna pečica z le nekaj kliki samodejno nastavi pravilen čas in moč glede na vrsto jedi, ki jo želite pripraviti!
Automatic programs

Program samodejnega čiščenja

Čiščenje vaše pečice je sedaj resnično povsem enostavno. Program samodejnega čiščenja Autoclean vam pomaga, da z lahkoto očistite pečico in odstranite neprijetne vonjave. V plastično posodo morate le naliti malo vode in izbrati program: para bo zmehčala vse ostanke hrane, ki jih boste nato zlahka odstranili!
Autoclean program

Program Defrost za odmrzovanje

Ste pozabili dati zamrznjeno hrano v hladilnik, da se pravočasno odmrzne? Ni problem: vaša mikrovalovna pečica bo sedaj hitro odmrznila hrano ter ohranila njeno kakovost in okus.
Defrost program

Program Porridge za pripravo kaš

Kuhanje kaše traja nekaj časa in ves čas morate biti pred loncem, saj jo je treba nenehno mešati. Inovativni in pametni program za kuhanje kaš Porridge pa ta čas skrajša in kašo lahko pripravite le z nekaj kliki.
Porridge program

Grill funkcija za žar

Uporabite to funkcijo in uživajte v pripravi okusnih rib in mesa na žaru. Rezultati bodo presegli vaša pričakovanja. Dober tek!
Grill function

Aplikacija hOn

Kuhanje še nikoli ni bilo lažje. V aplikaciji hOn odkrijte svet vsebin: okusne recepte, ki so jih razvili kuharski mojstri in kulinarični blogerji, pa tudi nasvete in trike za različne uporabe mikrovalovne pečice. Poleg tega vam aplikacija hOn App pomaga pri kuhanju, ki je zato tako zabavno in pametno.
hOn App
.
.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Povezljivost: Dodatne vsebine
Aplikacija: IoThOn
Tehnologija: Standard
Prostornina (l): 25
Način upravljanja: Elektronsko
Moč grelca za žar (W): 1000
Napetost (V): 230-240
Frekvenca (Hz): 50
Možni dodatki: Mreža za žar
Barva: Črna
Odpiranje vrat: Bočno
Najvišja moč mikrovalov (W) 900
Višina (mm): 281
Širina (mm): 483
Globina (mm): 420
Višina zapakiranega produkta (mm): 547
Širina zapakiranega produkta (mm): 473
Globina zapakiranega izdelka (mm): 337
Neto teža (kg): 14,1
Bruto teža (kg): 15,6

 

 

 

.

Brand

CANDY