MIKROVALOVNA PEČICA CANDY CMXG 25 DCS

149,99 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 24 junija 2024
Šifra: 512433 Kategoriji: ,

Opis

  • Mikrovalovna pečica Candy CMXG 25 DCS v srebrni barvi ima prostornino 25 l in omogoča tri načine priprave hrane.
  • Je zelo enostavna za uporabo, ima elektronski prikazovalnik s simboli, upravljanje s tipkami, digitalno uro in časovnik.
  • Ima 5 moči delovanja, 10 programov za kuhanje, funkcijo samodejnega odtajevanja živil in omogoča 3 načine kuhanja (mikrovalovi, žar, kombinacija mikrovalovi + žar).
  • Z gumbom enostavno določite želeni program in pečica že deluje, na konec programa obvesti zvočno opozorilo.
  • COOKIN APLIKACIJA Priprava hrane še nikoli ni bila tako enostavna. CookIn aplikacija ponuja do 40 specializiranih programov kuhanja, s pomočjo aplikacije Simply-fi pa bo vaša kulinarična izkušnja še bolj zabavna in okusna.

 

Uživajte v enostavnem kuhanju
Kuhanje ni več napor, pri pripravi hrane vam pomagajo samodejni programi kuhanja, vi morate samo izbrati eno od 13 funkcij kuhanja. Sedaj ste lahko tudi vi pravi Chef v kuhinji!
AUTOMATIC COOKING PROGRAMS
Baby Program za pripravo okusnega obroka za vašega otroka
Z inovativnim programom Baby v mikrovalovni pečici CookinApp lahko preprosto in varno pripravite okusne obroke za svojega otroka.
Baby Program
Hitro in varno odmrzovanje
Odtajanje v mikrovalovni pečici je najboljša rešitev za živila, ki jih je treba takoj skuhati. Samo izberite program za odtajanje ter nastavite čas in mikrovalovna pečica bo poskrbela za popolno odtajanje.
DEFROST PROGRAM
Popolna varnost v kuhinji
Candy ve, da je varnost družine na prvem mestu. Zato varnostno zaklepanje predvsem otrokom preprečuje naključno uporabo mikrovalovne pečice. Ko je varnostno zaklepanje vključeno, ga lahko izključi le odrasla oseba, kar zagotavlja večjo varnost v kuhinji.
CHILD SAFETY LOCK
Vrtljiva plošča za velike krožnike
Zaradi 315-milimetrskega steklenega vrtljivega krožnika Candy CookinApp 25lt vam ni treba več skrbeti za velikost krožnikov!
Turntable for large plates

Brand

CANDY