APARAT ZA MLETJE MESA MFW3520W BOSCH

129,99 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 17 aprila 2024
Šifra: 10000848 Kategoriji: ,

Opis

Primeren za vsakdanjo uporabo zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti – hitro pri roki in zopet pospravljen.
  • Enakomerno mletje meso v najkrajšem možnem času (1.8 kg/min) – zahvaljujoč visoki najvišji moči.
  • Visoka učinkovitost delovanja: enakomerno obdelane sestavine v najkrajšem možnem času.
  • Dvostranski nož: vedno poskrbi za popolne rezultate in pravilno namestitev
  • Nastavek za polnjenje klobas: enostaven način za polnjenje svežih domačih klobas
  • Nastavek za mesne kroglice kebbe: za lažjo pripravo odličnih tradicionalnih jedi.
Močan motorSi želite popolnih rezultatov, tudi s sestavinami, ki jih je težko obdelati? Po zaslugi zelo močnega motorja in zmogljivosti hitre zaustavitve motorja lahko sestavine obdelate enakomerno in zelo hitro. To pomeni, da boste imeli več časa za pripravo drugih jedi.
Visoka učinkovitost delovanjaNaj gre za mleto meso za hamburgerje ali klobase, je večina jedi boljšega okusa, ko so sestavine fino obdelane. Aparat za mletje mesa zagotavlja visoko učinkovitost delovanja ter sestavine obdela enakomerno in v najkrajšem možnem času.
Dvostranski nožObičajno imajo aparati za mletje mesa nož z enim rezilom. Dvostranski nož iz nerjavečega jekla ima dve ostri rezili in torej vedno poskrbi za pravilno namestitev in popolnoma natančen rez. Nož se popolnoma prilega ter enakomerno stega meso in zelenjavo. Omogoča tudi enostavno namestitev in čiščenje.
Nastavek za polnjenje klobasSveže klobase lahko pripravite doma po vašem okusu in z njimi razveselite tudi goste. Nastavek za polnjenje klobas vam omogoča izdelavo odličnih domačih piščančjih, govejih, svinjskih ali zelenjavnih klobas.
Nastavek za mesne kroglice kebbeMesne kroglice kebbe lahko pripravite tudi, če nimate veliko časa. Nastavek je namenjen lažji pripravi. Uporabite ga lahko za oblikovanje ovoja, polnjenje in stiskanje na obeh straneh.
Plošča iz nerjavečega jeklaKakovost, ki ji lahko zaupate. Nerjaveče jeklo je trpežen in higienski material, ki omogoča enostavno vzdrževanje. Ima gladko površino, je brez okusa in omogoča zelo enostavno čiščenje. Zato predstavlja najboljšo izbiro za plošče aparata za mletje.
Kompakten dizajnKuhinja mora imeti dovolj prostora za veliko stvari. Po zaslugi kompaktne velikosti je aparat za mletje mesa varčen s prostorom in vedno pri roki. Lahko ga tudi hitro pospravite – resnično idealen za manjše kuhinje.
Predal za shranjevanje ploščZdaj vam ni več treba vsepovsod iskati ustreznega dodatnega pribora. Aparat za mletje mesa je izjemno stilski, plošče pa lahko priročno shranite v vgrajen predal, kjer bodo urejeno zložene.
Enostavno shranjevanjeNič več se vam ni treba truditi, da bi skrili kabel in ustvarili več prostora v kuhinji. Mesoreznica je opremljena s prostorom za enostavno shranjevanje kabla, pri čemer ne pride do zapletanja.
Visoka stopnja varnostiAparat za mletje mesa, ki se premika po delovni površini, je lahko nevaren. Po zaslugi gumijastih nogic je aparat za mletje mesa varno pritrjen na delovno površino.
Enostavno rokovanje
Na kuhinjskem pultu ali v kuhinji pogosto primanjkuje prostora. S praktičnim ročajem za nošenje lahko aparat za mletje enostavno premikate glede na vaše potrebe. Ali ga hitro pospravite. Tako imate na voljo še več prostora za druge kuhinjske pripomočke.

 

LASTNOSTI:
Serije: CompactPower
Maksimalna moč: 500 W
Blokada motorja pri obremenitvi: 1500 W
Kapaciteta mletja (kg/min): 1.8 kg
Osnovna barva: bela
Material ohišja: Plastika
Material lijaka: Plastika
Dimenzije aparata: 250 x 160 x 230 mm
Neto masa: 3.3 kg
Dolžina priključnega kabla :120.0 cm
Vključena oprema
1 x Pripomoček za dodajanje sestavin, 1 x Reža za dodajanje sestavin, 1 x Tlačilo, 1 x Nastavek za polnjenje klobas, 1 x luknjičastih plošč 4 mm, 1 x luknjičastih plošč 8 mm

Brand

BOSCH