FOLIJA V ROLI ZA VAKUUMIRANJE SALAM, 120 X 3000 MM, 5 KOM

10,59 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 19 julija 2024
Šifra: 08408 Kategoriji: ,

Opis

Folija v roli za vakuumske vreče po meri vsake salame. Izdelajte različne dolžine vrečk, ki so primerne za vakumiranje suhih salam, manjših kosov slanine, oreščkov, bučk, korenčka ipd. Izberite najkakovostnejšo folijo za shranjevanje!

 

Zakaj vakuum?
Vakuum je prostor brez zraka (kisika), ki je hrana mikroorganizmov. Ti povzročajo propadanje mesa in drugih živil. S preprečevanjem oksidacije občutno upočasnimo razvoj bakterij in plesni, zato se obstojnost hrane podaljša do štirikrat, okusi in arome živil pa se popolnoma ohranijo v prvotnem stanju.

 

Zakaj Statusova folija za salame?
Statusova folija za vrečke je narejena iz dveh debelih plasti poliamida in polietilena. Poliamid je material, ki zagotavlja neprepustnost in se nahaja na zunanji strani folije. Polietilen pa je material, ki zagotavlja optimalno varjenje. Status proizvaja najdebelejšo folijo na trguGladek del je debel 100 µm, narebreni pa kar 120 µm. Za lažjo predstavo: navadne vrečke so debele le 20 µm. Profesionalna debelina folije in kar 20 µm poliamida zagotavljata popolno neprepustnost in minimizirata možnost poškodb med vakumiranjem in shranjevanjem živil.

 

Ste vedeli, da lahko vrečke tudi operete in uporabite večkrat?
Vakuumske vrečke Status lahko operete, tudi v pomivalnem stroju in uporabite večkrat. Pazite le pri vrečkah, v katerih je bilo shranjeno surovo meso in ribe. Zavarujete se lahko tako, da meso najprej shranite v navadno vrečko, to pa še v vakuumsko, ki bo na ta način ostala čista. Isto vrečko lahko uporabljate, dokler je njena dolžina še primerna za vakuumiranje z vakuumskim aparatom.

 

Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Pranje v pomivalnem stroju
Visokokakovostni materiali
Ponovno uporabno
Dolgoročno shranjevanje hrane
Primerne za Sous Vide kuhanje
Primerne za uporabo na vseh vak. aparatih