HLADILNIK TS190330N BEKO

199,99 

Samostojni hladilnik se kljub svoji majhnosti ponaša z dvema steklenima policama, tremi pregradami čez celotno širino vrat in predalom za sadje ter zelenjavo, ki poskrbi da bodo vaša živila vedno skrbno shranjena in sveža. Z možnostjo zamenjave strani odpiranja vrat je hladilnik idealen partner manjših gospodinjstev, s svojo prostornino 86 litrov pa zagotavlja idealno in varno hrambo vaših živil.
PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 31 maja 2024
Šifra: 10008088 Kategoriji: ,

Opis

Led Illumination®
Jasen pregled notranjosti
Težko je videti vse, kar je v vašem hladilniku, še posebej v kotih in na zadnji strani. Led Illumination® ima na vrhu hladilnika in za vsako polico na stranski steni LED trakove, tako da lahko jasno vidite po celotnem hladilniku. Poleg tega je energetsko učinkovitejša od standardne razsvetljave.
Led Illumination®
MinFrost®
Minimalno kopičenje zmrzali
Zaradi nabiranja zmrzali v statičnih hladilnikih se hrana zlepi, naprava pa porabi več energije. Zaradi posebnega sistema izhlapevanja MinFrost® se nabiranje ledu v zamrzovalniku bistveno zmanjša. To pomeni, da bodo zamrznjena živila ohranjena bolje in z manj energije, vi pa boste morali manj pogosto odmrzovati.
MinFrost®
Spremenljiva smer odpiranja vrat
Nastavljiva smer odpiranja vrat se prilagodi tlorisu vaše kuhinje
Nekateri kuhinjski tlorisi zahtevajo, da se vrata hladilnika odpirajo v določeno smer in ne v drugo. Nastavljiva smer vrat omogoča namestitev tečajev vrat tako na levi kot na desni strani enote, tako da se lahko odločite, v katero smer se bodo odprla vrata vašega hladilnika. Poleg tega lahko svojo hladilno zmogljivost podvojite tako, da dva hladilnika postavite drug ob drugega in vrata enega obrnete.
Spremenljiva smer odpiranja vrat
Varnostno steklo
Visoko trpežne steklene police
Z varnostnim steklom si lahko olajšate skrbi pri postavljanju velikega in težkega lonca v hladilnik. Police iz varnostnega stekla so izdelane iz kaljenega stekla in lahko nosijo breme do 25 kg. Veliko odpornejše so proti razpokam in praskam kot neobdelano steklo, zato lahko težke predmete shranite brez skrbi.
Varnostno steklo
.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
BLAGOVNA ZNAMKA
BEKO
VRSTA HLADILNIKA
SAMOSTOJNI
ŠIRINA
47,5 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL
86 L
VIŠINA
81,8 CM
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.
106,03 KWH
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST
NE
GARANCIJA
2 LETI
ENERGIJSKI RAZRED
F
BARVA
BELA
CONA SVEŽINE
NE
GLOBINA
50 CM
INVERTERSKI KOMPRESOR
NE
EMISIJA HRUPA
36 DB
RAZRED EMISIJE HRUPA
C
ODPIRANJE VRAT
LEVO/DESNO
POVEZLJIVOST WI-FI
NE
KLIMATSKI RAZRED
SN-ST: +10 DO +38°C

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

Zmogljivost zamrzovanja

Brand

BEKO