Akcija!

PRHA ROČNA GROHE TRIGGERSPRAY TEMPESTA-F GARNITURA 26358000

91,65 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 1 maja 2024
2560px Grohe.svg

Opis

ZAGOTOVITE SI MOČ IN NATANČNOST V SVOJI KOPALNICI S KOMPLETOM STENSKIH DRŽAL GROHE NEW TEMPESTA-F TRIGGER SPRAY 30 S SAMOZAPIRALNIM KOTNIM VENTILOM
Novi komplet stenskih držal Tempesta-F Trigger Spray ponuja subtilen dizajn in zmogljivo funkcionalnost za vašo kopalnico.
Ciljno usmerjena pršilna glava nudi natančno in močno čiščenje za dodatno udobje in higieno z močnim, a minimalističnim sprožilcem, ki omogoča natančen nadzor pršenja. 100 mm cev TwistFree zagotavlja, da se ne zapletete.
Razpršilna plošča glave je snemljiva za enostavno čiščenje, njene šobe SpeedClean pa so zasnovane tako, da z enostavnim brisanjem očistijo vodni kamen.
Vzdržljiva kromirana površina GROHE StarLight, ki jo je enostavno vzdrževati, poskrbi za osupljiv videz. Super izoliran notranji vodnik vode preprečuje, da bi se površina preveč segrela, s čimer ščiti vašo kožo in bleščečo kromirano površino.
Kompletu je priložen tudi samozapiralni kotni ventil z integriranim držalom za prho. Zgrajen z nemškim inženiringom, ki mu lahko zaupate, dodajte ta uporaben, cenovno ugoden dodaten detajl svoji kopalnici še danes.

Brand

GROHE

2560px Grohe.svg