MEŠALNIK NASTAVNI BN1200AL GORENJE

89,90 

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 23 aprila 2024
Šifra: 511573 Kategoriji: ,

Opis

Hitri obrati in velika moč
Veliko moči je potrebne za drobljenje ledu, rezanje trših stebel ali jedra zelenjave in za izdelavo svilnatih napitkov. Motor z močjo 1200W proizvaja 20.000 obratov v minuti kar omogoča mešalniku, da vam da rezultate, ki jih želite. Iz sadja in zelenjave bo izluščena največja možna količina hranilnih snovi. Največ, kar lahko storimo za vaše zdravje.
Izloči vsa pomembna hranila
Izjemno kakovosten in inovativen šestkraki nož izzove poseben postopek mešanja, ki skupaj s posebej oblikovanim litrskim vrčem (brez BPA) potiska vsebino navzdol. Nož je narejen iz trajnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Digitalne kontrole
Menjava hitrosti mešanja med potekom je enostavna. S pritiskom na digitalno kontrolo lahko povečujete ali zmanjšujete hitrost vrtenja noža. Izberete lahko tudi pulzirajoče delovanje.
Specialist za mletje in sekljanje
Aparatu je priložen tudi mlinček, ki odlično zmelje kavna zrnca, različne vrste oreščkov in sladkorja. Oba dodatna pokrovčka lahko uporabimo na 500 ml posodici za mletje. Tako se priročno spremeni tudi v posodico za shranjevanje.
Pokrovček za na pot in dva za shranjevanje
Če ste na poti ali aktivni, boste izbrali pokrov za na pot, s pomočjo katerega boste tekočino lažje nalivali ali celo pili. Priložena sta tudi dva pokrovčka, ki ju boste potrebovali, ko boste posodice uporabili za shranjevanje zmletih oreškov ali zmešanih napitkov.
Vedno na mestu
Zaradi moči motorja tega mešalnika, je stabilnost lahko velik problem. Ta model ima nogice iz protizdrsnega materiala, ki so oblikovane tako, da se prisesajo na podlago in zagotavljajo stabilnost tudi med mešanjem pri največjih hitrostih.

 

Tehnične podrobnosti:

Barva
srebrna
Moč
1200 W
Št. obratov
do 20.000 / min
Št. hitrosti
2
Pulzno delovanje
da
Material rezila
nerjaveče jeklo
Material posode
plastika
Prostornina
1 l
Dimenzije (VxŠxD)
37,9 × 15,2 × 17,2 cm

Brand

GORENJE