AMERIŠKI HLADILNIK LIEBHERR SBSES 8496 SKBES 4380 + SWTNES 4285

6.199,00 

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 30 julija 2024
Šifra: 996e9d45c6df Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilni del, zamrzovalni del in vinska vitrina . 2.4 “Dotaknite se TFT barvnega zaslona z digitalnim prikazom temperature. LED stropna osvetlitev s funkcijo samodejnega zatemnitve (ni mogoče nastaviti). v hladilnem delu. BioFresh. Aluminijast ročaj z integriranim mehanizmom odpiranja

  • Vinska vitrina.
  • Ice maker.

Vinka vitrina z nastavljivim tmperaturnim območjem od 5°C do 20°c. 4 police na teleskopskih vodilih. prostor za največ 48 0,75l steklenic.
BluPerformance
Ponujajo še več notranje zmogljivosti za shranjevanje hrane, varčnost in energijsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn: Liebherr-jevi BluPerformance aparati postavljajo novo smer pri hlajenju in zamrzovanju ter nova merila.
DuoCooling
Natančno in neodvisno nadzor temperature predelkov hladilnika in zamrzovalnika omogoča DuoCooling: dva ločeno nastavljiva hladilna kroga. Med hladilnikom in zamrzovalnim predalom ni izmenjave zraka, tako da ne bi mogli prenesti vonjav in shranjene hrane preprečiti, da bi se izsušila.
IceMaker s fiksnim priključkom za vodo
Vgradni IceMaker vam samodejno pomaga, da imate vrhunske ledene kocke, tako da ste pripravljeni na vsako priložnost.
BioFresh
V predelkih BioFresh hrana ohranja svoje zdrave vitamine, aromo in privlačen videz bistveno dlje kot v običajnem hladilniku. Z napredno tehnologijo se temperatura natančno vzdržuje pri nekaj več kot 0 ° C.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR